Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Глупости! Искал си - развалил си го! Не ме обвинявай мен! Ааааа, молам ти са!
Овиках те на майтап, ти кат таковата, хукна да та боли. Айде виж какво пита в началото на темата. Няма лошо в никое от предложенията, нооо ти изглеждаш наистина се едно си чешаш езика. Или си се отказал.
Конкретно, ако вложиш малко ръка в шкурене и ако вложиш малко хубава боя, ще стане слънце. Точно това си беше решил в началото, нали.
rossenboy - специалист
Нещо не можах да разбера майтапа :? Sorry! Не си чешем езика, а обмислям предложенията на колегите.Наистина го бях решил с боя, затова и питах за авто боя - май това е най-добро като боя. А и не съм стигнал до вратите - обмислям варианти та имам време да си чеша езика. :-D Като ме засили бригадира (жената) бързо бързо ще ги правя, ма за сега се помотвам.
rockwall - майстор
За да ти ОПРАВЯ малко настроиението

ето ти полиуретана на снимка

предлагам ти да отидеш до първия цех за мебели, който видиш и да поискаш да ти дадат едно парче от отпадъците им от ламиниран фазер - това е "онова, от което са гърбовете на мебелите", за да пробваш какво и как.

вземи си един салам като този на снимката, мазни на гърба му толкова, колкото паста слагаш на четката си за зъби, натисни го някъде, откъдето няма да го разлепваш после - може на стъкло, на стена, на блажна боя, на някоя метална ограда или на колата на някой дразнещ съсед :lol: ......и тн.

Ако е вертикалноможеш да му лепнеш отгоре един лейкопласт или хартиено тиксо, за да не се приплъзва, докато стяга и на другия ден или след 48 часа виж какво е станало

тва е

ЕТО ПОЛИУРЕТАНА

само за инфо - с него лепя елементи с тегло до 35 кг/м2 върху ламинирано ПДЧ

Прикачен файл

PU EFIMASTIC.jpg
PU EFIMASTIC.jpg (73.51 KиБ) Видяна 5923 пъти
rossenboy - специалист
АААА, друго е да ти го ОПРАВЯТ (настроението де) :-D А за ламиниран фазер го знам какво е - вече съм купувал - магазина са ми съседи, така че с това май че е най-лесно , пък и мога да ги поразпитам това-онова. А иначе за пеничката - благодаря за инфото. Лека и доходна на всички.
rockwall - майстор
ТОВА НЕ Е ПЕНИЧКА

ТОВА Е ПАСТА (като силикон, ама не е силикон). Не се разширява и не се разпенва - ако се пенеше при лепенето щяха да ти трябват тежести, преса и стяги.

Тва си го мазваш на фазера като едното нищо, слагаш вратата на земята, слагаш фазера отгоре, набиваш го с един гумен чук да му изкараш въздуха и на другия ден си готов да обърнеш вратата и да го направиш от другата страна

за саламите предполагам знаеш какъв пистолет ти трябва :? :lol:

АКО НЕ ЗНАЕШ - казваш "пистолет за салами" :-D :lol: :-D и внимаваш да не ти дадат машинка за пълнене на луканки :oops: :lol:

пистолети има и на 15 лева ... направо си купи.

един салам ще ти стигне за една врата - цената му е към 10 лева някъде.

тва е със сметките

а иначе вече можеш да викнеш една-две ракии :wink: :roll: :razz: :roll: :wink:
rossenboy - специалист
АААА, щом ще има ракии решено - правя ги с фазер, а там където не може да стане с фазера, някаква подобна по цвят боя и готово. Ше взема да пробвам с 1 врата и ако стане ги почвам всичките. ЕЕЕЕ, голема сте работа, решиха се нещата. Правя само гардероба в коридора и подхващам вратите. Благодарско на всички :-D
rockwall - майстор
ко стана със снимките - дялни им по една преди да са станали хубави!
denizaet - напреднал
Здравей rossenboy, какво стана с твоите врати направилиги? Ако да били пуснал снимки, че и аз ими идея да лепя фазер на вратата, но искам да видя как е станало. Благодаря предварително.

Тема "Ремонт на интериорни врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: