• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
tonyboy - специалист
като се сложи хъба от 26 инчовата капла на 28 инчова трябва да върви с по-голяма скорост но съответно ще загуби мощност, ако някой е пробвал вече да сподели, докато колегата Ради Тодоров се снабди с батерия
Спиците за 28 ца стават на 195мм от банда BMX или :) :weedman:
Ради Тодоров - специалист
Точно това си мислиx и аз. Подариxа ми комплект оловни батерий в добро здраве.Довечера ако упея да ги навържа по светло ще споделя точно колко вдига с 28 инча.
tonyboy - специалист
Ради Тодоров написа:
Точно това си мислиx и аз. Подариxа ми комплект оловни батерий в добро здраве.Довечера ако упея да ги навържа по светло ще споделя точно колко вдига с 28 инча.
мисля че и по тъмно да ги навържеш едва ли ще остискаш да не го пробваш веднага :yawinkle:
sasko12345 - специалист
Аз отстрани на багажника заварих 2 кошнички и другите 2 батерии са ми върху багажника получи се доста добре. На 48 върви много по добре от на 36в и като разстояние изминато и като скорост. КАто ги скапя тия акумулатори и ако не ми изпаднат други от стари УПС взимам липо и хварча.
tonyboy - специалист
sasko12345 написа:
Аз отстрани на багажника заварих 2 кошнички и другите 2 батерии са ми върху багажника получи се доста добре. На 48 върви много по добре от на 36в и като разстояние изминато и като скорост. КАто ги скапя тия акумулатори и ако не ми изпаднат други от стари УПС взимам липо и хварча.
конрадския кит може ли да работи на 48 v без да сменяш контролера , имам и друг въпрос зарядното за липо и за оловните едно и също ли е ? сложи някоя снимка
val4o89 - специалист
sasko12345, каква скорост развиваш с 48в? Ти с конрадски кит ли беше? Нещо и аз започвам да се чудя за добавяне на още едно олово преди лития.
kartell - напреднал
Към Тодоров - колко са дълги спиците на 28 цоловата и на 2х плетка ли ти ги направиха и ако може една снимка на каплата с мотора да видя дали е същия като моя, че като отидох да купувам спици се оказа че размерите са доста и трябва да се пробва, а пък аз искам сам да си я направя.
Аз дигам 40 без а му помагам на 48V, с 28 инчовата още незнзм.
Ради Тодоров - специалист
Ако не се лъжа 195мм утре ще ти снимам предната капла и ще замеря спиците.Ако си от София знам майстор на хладилника който може да ти каже точният размер.
kartell - напреднал
Ako e 195mm вероятно мотора е различен от моя, понеже аз сега съм с около 190мм на 26 цола капла. Най-вероятно утрре ще го закарам на един който се занимава само с колелета да ми наплете мотора към 28-цата и да си карам спокойно вече, че сега съм само с задна спирачка и няма спиране като ме засече някой.
Ще има и снимки вече с новото колело.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: