От този сайт батери матрикс админа се оказа много разбран ще напише каквато искам цена на фактурата за батерия можело и подарук да е както си избера митницата !
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sasko12345
- специалист
3060 мнения в "Електровелосипед"
Въпрос към Русенци.Някъде в града продава ли се кит за електрически велосипед за конрад знам ,интересува ме за задна гума? Поздрави и благодаря на отзовалите се!
Да и аз знам,че мога да си поръчам от София или от някой друг град ама как стои въпросът с гаранционното обслужване,като стане нещо и пращай с куриер до сервиза в такъв случей кой поема разноските-предполагам купувача тоест аз.Понеже съм си блъскал преди време главата заради РС части купени от фирма която няма представителство и сервиз в града в който живея и това ме спира да поръчам пак.
Предполагам,че темата се чете от всички собственици на фирми продаващи китове и части за електрически велосипеди-нека кажат те как стои въпросът с гаранционното обслужване.
Надявам се отговора да не е от рода всичко е според законите в Бг,а по конкретен и изчерпателен. Благодаря от името на всички потребители и бъдещи собственици на ел. велосипеди.
Предполагам,че темата се чете от всички собственици на фирми продаващи китове и части за електрически велосипеди-нека кажат те как стои въпросът с гаранционното обслужване.
Надявам се отговора да не е от рода всичко е според законите в Бг,а по конкретен и изчерпателен. Благодаря от името на всички потребители и бъдещи собственици на ел. велосипеди.
evparts.alle
- специалист
Най-справедливо е да си ги поделят.
Ако пък са направени отстъпки от страна на продавача с цел да се помогне на купувача
(тогава може и купувача да си ги поеме изцяло (ако пожелае и съвестта ако така го учи ).. Всеки си има глава на раменете и може да прецени и да търси отзиви на кой нещата се чупят, на кой не, параметри и т.н.т. Кой изобщо предлага сервиз. Надеждност на продукта..
Също и който купува от Китай, да внимава с лъжите и инвалидите, да не стане една нула накрая.
И да знаете, че Китай е далеко и сервиза (ако има такъв), струва доста за да се изпрати обратно до там.
Ако пък са направени отстъпки от страна на продавача с цел да се помогне на купувача
(тогава може и купувача да си ги поеме изцяло (ако пожелае и съвестта ако така го учи ).. Всеки си има глава на раменете и може да прецени и да търси отзиви на кой нещата се чупят, на кой не, параметри и т.н.т. Кой изобщо предлага сервиз. Надеждност на продукта..
Също и който купува от Китай, да внимава с лъжите и инвалидите, да не стане една нула накрая.
И да знаете, че Китай е далеко и сервиза (ако има такъв), струва доста за да се изпрати обратно до там.

alexast
- специалист
Здравейте.Имам сериозно питане.Взех си малко вело-моторче с 3 гуми на 48 волта,16А.Това пише на него.Та проблема ми е че тук където живея за да мога да го карам не трябва да развива повече от 20/22 км ,а то върви с 35-40 по равното.Има си ръкохватка за газта на кормилото където влизат 3 кабела.Мога ли от там да го "скопя" малко.Благодаря
stanetzz
- специалист
alexast написа:...... да го "скопя" малко.БлагодаряБи трябвало от контролера да излизат 2 жички с еднакъв цвят-бели или сиви,с букси накрая, които се свързват една с друга; като се свържат, скоростта се ограничава до 25км/ч.
Много ми е интересно как изглежда тази триколка. Би ли пуснал някоя снимка?
alexast
- специалист
ОК утре ще пусна няколко снимки на моторчето.На мен ми е супер удобно за придвижване, и никой не би ми направил проблем за километрите ако ,не бяха всички тези фирми за колела под наем където дават подобни и пияните арендатори правят проблеми на полицията.Та така излизат 3 кабела от ръкохватката(черен,червен,зелен), има предложение от съфорумец да отржа червения и да сложа един резистор между 5 и 10 килоома.
ИДЕИ??????
ИДЕИ??????
Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература