Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sasko12345 - специалист
От този сайт батери матрикс админа се оказа много разбран ще напише каквато искам цена на фактурата за батерия можело и подарук да е както си избера митницата !
Тани - модератор
Сашко, вулгарностите и политиката нямат място в тази тема!
Въпрос към Русенци.Някъде в града продава ли се кит за електрически велосипед за конрад знам ,интересува ме за задна гума? Поздрави и благодаря на отзовалите се!
mania - напреднал
В Русе не съм виждал, даже май и в Конрад не съм виждал, освен контролера. Аз мисля да си поръчам от elektrovelosipedi.com, но когато стане малко по-топло. Харесал съм си едно моделче за задна гума с редуктор, 48V/500W.
Да и аз знам,че мога да си поръчам от София или от някой друг град ама как стои въпросът с гаранционното обслужване,като стане нещо и пращай с куриер до сервиза в такъв случей кой поема разноските-предполагам купувача тоест аз.Понеже съм си блъскал преди време главата заради РС части купени от фирма която няма представителство и сервиз в града в който живея и това ме спира да поръчам пак.
Предполагам,че темата се чете от всички собственици на фирми продаващи китове и части за електрически велосипеди-нека кажат те как стои въпросът с гаранционното обслужване.
Надявам се отговора да не е от рода всичко е според законите в Бг,а по конкретен и изчерпателен. Благодаря от името на всички потребители и бъдещи собственици на ел. велосипеди.
evparts.alle - специалист
Най-справедливо е да си ги поделят.
Ако пък са направени отстъпки от страна на продавача с цел да се помогне на купувача
(тогава може и купувача да си ги поеме изцяло (ако пожелае и съвестта ако така го учи ).. Всеки си има глава на раменете и може да прецени и да търси отзиви на кой нещата се чупят, на кой не, параметри и т.н.т. Кой изобщо предлага сервиз. Надеждност на продукта..
Също и който купува от Китай, да внимава с лъжите и инвалидите, да не стане една нула накрая.
И да знаете, че Китай е далеко и сервиза (ако има такъв), струва доста за да се изпрати обратно до там. :lol:
alexast - специалист
Здравейте.Имам сериозно питане.Взех си малко вело-моторче с 3 гуми на 48 волта,16А.Това пише на него.Та проблема ми е че тук където живея за да мога да го карам не трябва да развива повече от 20/22 км ,а то върви с 35-40 по равното.Има си ръкохватка за газта на кормилото където влизат 3 кабела.Мога ли от там да го "скопя" малко.Благодаря
ge6aaaa3 - специалист
Защо не си разгледал законите преди да го купиш? Можело е със същите пари да си вземеш нещо с редуктор, което не вдига повече от 25, но катери смело всякакви баири, без кой знае каква консумация...
stanetzz - специалист
alexast написа:
...... да го "скопя" малко.Благодаря
Би трябвало от контролера да излизат 2 жички с еднакъв цвят-бели или сиви,с букси накрая, които се свързват една с друга; като се свържат, скоростта се ограничава до 25км/ч.
Много ми е интересно как изглежда тази триколка. Би ли пуснал някоя снимка?
alexast - специалист
ОК утре ще пусна няколко снимки на моторчето.На мен ми е супер удобно за придвижване, и никой не би ми направил проблем за километрите ако ,не бяха всички тези фирми за колела под наем където дават подобни и пияните арендатори правят проблеми на полицията.Та така излизат 3 кабела от ръкохватката(черен,червен,зелен), има предложение от съфорумец да отржа червения и да сложа един резистор между 5 и 10 килоома.

ИДЕИ??????

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: