Аз също имам кокошки за занимавка на бабата,само че никой около мен не страда от този факт.А ако започне да страда ще ги махна на секундата щото като дойдат от 'ХЕИ'-то ще ги сънувам тия кокошки.
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
VLADO66
- майстор
47 мнения в "Заобиколен съм от бълхи......"
bulhomes2
- майстор
Бих ти предложил да вземеш жена ми. В Троян си симаме бълхи и хората търдят, че това било заради института по планинско животновъдство и земеделие. Но пък примерно никога не сме имали хлебарки. Та да се върнем на жена ми. През няколко месеца я чувам да изкрещява от другата стая, че видяла бълха. В 85% от случаите я настига, хваща и прекратява жизнения и път. Но няма гаранция и ако я вземеш си остава за теб
. За жена ми говоря де.

iivanov
- майстор
bulhomes2 написа:Бих ти предложил да вземеш жена ми. В Троян си симаме бълхи и хората търдят, че това било заради института по планинско животновъдство и земеделие. Но пък примерно никога не сме имали хлебарки. Та да се върнем на жена ми. През няколко месеца я чувам да изкрещява от другата стая, че видяла бълха. В 85% от случаите я настига, хваща и прекратява жизнения и път. Но няма гаранция и ако я вземеш си остава за тебШъ мъ убийш бье.. За жена ми говоря де.

BERIYA
- напреднал
Конкретно по темата, сблъсквал съм се с този проблем, засега има 2 препарата от които съм доволен, единия се продава в пластмасов контейнер около 500мл - препарата е зелен на цвят в различните аптеки струва м-у 15 и 20лв., втория препарат който е с почти мигновен резултат, ефективен е за почти вс. от бълха до слон е Ботокс (разбира се концентриран р-р), Ботокс съм използвал веднъж, беше след като месеци водих борба с паразита, след дълги обяснения, че почти нищо не помага и много обикаляне по ... един аптекар изкара алуминиев контейнер и ми напълни 2 спринцовки от р-ра, след пръскане с Ботокс-а за секунди измряха бълхи, мравки... , преди около 2г. имах отново подобен проблем, но не се намери някой който да даде от отровата, само един се съгласи, ако искам да ми достави цял ал. контейнер (така му казват) около литър, но бе за някаква умопомрачителна сума за препарат, др. което ми предложи бе зеления препарат който споменах по-горе, като твърдеше (както се и оказа), че специално за бълхи ще помогне на 100%, да добавя, че въпросния препарат мирише силно на някакви билки и масла примесено.Др. което забелязах е, че зеления препарат за разлика от Ботокса повече гони тварите отколкото ги убива, но факт е, че свърши работа.
Преди 2 години имах твоя проблем и айкъм ми свърши работа. Най-добре ходи във ветеринарната аптека и виж какво ще ти предложат.
Тема "Заобиколен съм от бълхи......" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература