Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Моля за съвет и насока.Искам да си купя машинката за домашно ползване,да е здрава и притежаваща гребени или регулировка за различна височина,поне до 5ти номер.
Благодаря!
radius - майстор
За овце ли ти трябва :lol: .
radius написа:
За овце ли ти трябва :lol: .
За кочове =D>
miro_800 - специалист
http://get7.eu/product.php?ProductID=162
PHILIPS
С такава съм от 3 години. Ползвам я веднъж месечно.Подстригва идеално за моите нужди. Изплатила се е многократно. Имам познати, ползващи същата марка, но по нов модел, и са доволни.
Chefo77 - майстор
Аз пък втора година съм с такава: http://www.technopolis.bg/b2c/details/8 ... ON-HC-5350

Жената стриже мен и малкия, удобството на безжичието е несравнимо.
ЕДИТ: Работи И на ток.
Последна промяна от Chefo77 на нед ное 17, 2013 6:54 pm, променено общо 1 път.
miroton - майстор
Домо 5 години я използвам.
9лв
2 години гаранция
По качествена не ми трябва.
radius - майстор
Явно всички са доволни от машинките си. Аз съм ползвал доста една Moser (в казармата правих модни прически :) ) , по-скъпа и солидна. После минах на Филипс и се чудех как се ползва без смазване. Явно става, понеже вече 3 години работи за лична употреба. Като минус е, че приставката е с малко меки зъби и ако я натиснеш повече ( на 3мм) и "заорава" .
vrangelov - специалист
Здравейте,

Лятото си купих Moser. Доволен съм.
+Със сменяеми приставки е. Няма как да ти се смени номерът на по-малък докато подстригваш. При тези с несменяем гребен, ако натиснеш повече е възможно.
+Доста е удобна и лека.
+Реже с лекота.
+Батерията е издръжлива.
+Ножът се сменя.
+В комплекта има наметало и прилична ножица.

-Ножът е скъп
-Батерията не е литиево-йонна и трябва да се разрежда докрай.
-Ножът се смазва. Пише, че се смазва всеки ден преди работа, но аз не се подстригвам всеки ден и го смазвам преди употреба.
-Маслото в комплекта е много малко. Не пише какво го замества.

Нямам идея, дали това масло, което е за шевните машини е същото.

Arabiata, какъв е бюджетът за машинка?

Поздрави
Chefo77 - майстор
vrangelov написа:
Няма как да ти се смени номерът на по-малък докато подстригваш. При тези с несменяем гребен, ако натиснеш повече е възможно.
Пич, нямам идея колко натискаш и с какви машинки си се сблъсквал, но те уверявам, че на нормална такава няма начин да се смени дължината, освен ако не опитваш да стрижеш телена четка, да речем ...

Тема "Машинка за стрижене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: