kiroslavov написа:...... новия им обков "Wink House" е в пъти по зле от стария "Maco".Гледай и какъв е обкова-и аз съм чувал че горепосочения обков не е стока.С тези тежки стъклопакети да не береш ядове.

kiroslavov написа:...... новия им обков "Wink House" е в пъти по зле от стария "Maco".Гледай и какъв е обкова-и аз съм чувал че горепосочения обков не е стока.С тези тежки стъклопакети да не береш ядове.
koleto84 написа:J_Goti,ми той цвета ти дига с 40% цената!Съгласен съм ,че стъклопакета е от най-голямо значение ,НО КМГ при същите параметри е 1100 лв.! Днес платих Трокала 1161лв. без комарника, цената е с 31% отстъпка . Живи и здрави , след време ще кажа дали съм доволен . От хора които се занимават с дограма разбрах ,че Трокала е нива над КМГ + че идва с 60 месеца гаранция на профил и стъклопакет ! Това е моят избор, след време ще разбера дали е бил правилен !
От КМГ и Трокал по-добро пвц е трокал ама обкова е от голямо
значение.Уинк хаус с такъв стъклопакет ще имаш проблеми за в бъдеще.
Като топло и шумо изолация няма да има кой знае какви разлики....имаш
85% стъкло и 15% профил грубо!
vk написа:За увисването на врати и прозорци, което коментира и fox_vt,
от най-голямо значение е дебелината на металния профил вътре в пласмасовия. Този профил се прави от ламарина 1.5 мм, 2.0 мм, 2.5 мм. Чувал съм че с поставяне на по-тънка ламарина се прави голямо спестяване. Ако пластмасата е 5-6-7 камери, то и метала трябва да е по-як.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: