• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте! Много се надявам да ми помогнете, тъй като въпросът е спешен. Започнахме ремонт на хола. Сложиха ни нова дограма и гипскартон на тавана и едната стена. Тъй като решихме да слагаме плочки си купихме теракота. Но когато най-сетне открихме майстор, той направо ни попари! Върху пода има нещо, което прилича на блажна боя - гладко и кафяво (целият под е така, все едно е боядисан). Та майсторът заяви, че не могат да се лепят плочки върху такава гладка повърхност, особено ако е боя :cry: Ами сега? Давайте идеи, защото у дома всичко е наопаки и просто незнам какво да правим :?

П.С. Само да уточня, става дума за панелка от соц-периода.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Опитът ми казва, че хората си ползват думите как им дойде. За отговор на въпроса и решение на проблема, дай снимки.
снимки :

Прикачен файл

P9080679.jpg
P9080679.jpg (180.67 KиБ) Видяна 4777 пъти

Прикачен файл

P9080682.jpg
P9080682.jpg (171.39 KиБ) Видяна 4777 пъти

Прикачен файл

P9080673.jpg
P9080673.jpg (124.41 KиБ) Видяна 4777 пъти
masteradmin - майстор
Като начало си вземи една тесла и пробвай с нея.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Възможно ли е, да е епоксиден грунд? Имам някакви смътни спомени, за нещо подочуто...
formulabg - специалист
неставали с грунда на Боро плочка в/у плочка и после с съответното лепило :?
Rumen Iankov - специалист
Единият вариянт с флекс правиш на черти замазката.После мрежа за изолация с повече дюбели и после лепиш плочките.Другият вариянт като гледам замазката е около 3 см.Кърти се замазката и после се прави нова.Успех
Kuncho - напреднал
Бой с теслата по главата
Ами ние също мислехме дали няма да стане с някакъв грунд. Но като гледам нещата клонят към теслата :|
А с някаква замазка дали няма да се получи? :?
  • 1
  • 2

Тема "теракот върху гладка повърхност?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: