• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"...Ц200 + вода + малко цемент +..." какво мислиш, че са "тера-мера/колите"?
Чаро - Акълия
аз мисля че са цимент, много фин "калиброван" пясък и мноооого пластификатори- за водоплътност, за еластичност за ускоряване на стягането за... за... за...
не мисля че има Ц-200 в тях(по-сериозните)
може да има в някой ситикол,мегакол, суперкол,интеркол,ромкол-флекс....... :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не, че знам какво, аджеба има в Ц200, но преди време нещо стана дума и щяха да ме уреждат от производителя за малко "Ц200 на прах", за да си направя бял теракол. Та затова така си мисля.
Инак Ц200 на открито хич не е трайно и много мразим като го препоръчват за смесване с какво ли не и полагане във финишен слой. Но това си ми е съвсем лично мнение.
Всъщност, доколкото знам химията, нещата са много сложни и едничка само група да е мааалко по-друга и се получило съвсем друга "пласмаса" със съвсем други свойства. Та не са леки и механични нещата като "Ц200 е Ц360 ма с повечко вода забъркано".
emil_v r - майстор
Н-А , за ц200 не знам ,но терминът " аджеба " е грубо взаимстван от мен !
Това силно нарушава форумната ми идентичност , моля ръководството да ти изтрие тази дума.
Измисли си свой бисери и си ги използвай.
И..." бял теракол " , от край време се продава бяло лепило от рода на теракола , не може да се направи у дома .
Има над 5 хим. добавки от Баерн и никога няма да ги докопаш ,(става дума за мн. пари).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
За времето, все пак зависи от кой край го подфащаш. Аз думите си ползвам отпреди ти да си преброиш пръстите, та не се мешай.
И все пак, откога има бял теракол? И после да се усетиш аз къде съм и МАРИСАН къде са...
emil_v r - майстор
[quote="n_a"]Никакъв. Силиконите "лепят" на принципа на вакуума.

Мраза компроматите , но колега глей какво си писал !
Лепат на принципа на вакуума под налягане ! Ха ха ха :-D
Къде е аджеба вакуума , къде съм аз ,и къде си ти , и знаеш ли на кого лепа плочки ?
Такива като теб трябва да се обръщат към нас с
- ваше високомайсторство ,
или другарю майстор ,ако сме съпартийци.
velsi - Почетен майстор
А ти къде видя "под налягане"?! Или ей така да има какво да се пише? :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
velsi написа:
А ти къде видя "под налягане"?! Или ей така да има какво да се пише? :-D
Има предвид вакума в главата ми.
Прощавам му.
И се радвам, че не ми лепи плочки. Със силикон.
emil_v r - майстор
Моите извинения , Ваше Великотърновско Високомайсторство ! :-D
:prayer:
  • 1
  • 2

Тема "Силикон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: