• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rulom - модератор
Най-лесния вариант е описан по-горе, т.е. струпва се отпадъка на ремонтираната част.От човешка гледна точка не е правилно, хвърлени са пари за този ремонт и т.н.
Как процедирам аз:При евентуални несъобразявания с моята лична собственост (таван,покрив,тротоар или някаква друга част нотариално полагаща ми се),първия път предупреждавам като казвам какво ще стане ако не се вземат мерки (в случая че ще се върне чакъла обратно + надупчване, бонус от мен, на хидро или термо изолацията.Следващата стъпка е да се намери достатъчно луд човек да извърши това, а аз да съм си останал "чист".
Досега всички проблеми са ми сработвали още на първата чат (предупреждението).Много е важно първата част да се изпълни с подходящ убедителен тон :wink: Вярно че голяма част от съседите ми ме заобикалят вече, ама какво ми дреме за хора които не могат да се съобразяват с другите.Не мога все аз да съм потърпевшия...
miq - помощник
:?:
Последна промяна от miq на чет май 06, 2010 7:51 pm, променено общо 1 път.
mitko414 - специалист
Виждал съм строителни фирми да процедират така: поставят вертикална пластмасова тръба с диаметър около 30 см от покрива до 2 м от земята. След това изсипват чакъла по тръбата, а отдолу е самосвала. Чисто, със сравнително малко пушилка.
roofmaster - напреднал
Брезентов ръкав- долу направо в камиона, и да се включат вси4ки
дето са го трупали,в по4истването. Като правя хидроизолация,
карам ги да си почистят чакъла и и в повечето случаи си наемат роми,
стотина чувала и се молят да не откаже асансьора.Идеята за изсипване в-ху положена нова изолация- дума да не става,тя за това е с посипка,а и гаранцията им отива на кино.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем покрай ремонтите на покривите..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: