• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
добре де, а ако махнем гравюрите (ако се наричат така) дали има откъде да намеря фирма или човек да ме консултира в цената горе долу и да го направи? така както разбирам е скъпо, но някакви предположеия горе долу колко скъпо, някой да знае? обещавам, че след това ще пусна снимки, за да се види как е станало :-D
Master_Kenobi - V.I.P.
И да намериш, проблемът ти ще е малката квадратура (да ги навиеш да дойдат) и евентуално невъзможността да се работи с машини там. Тези, въпросните хеликоптери.
Ако става дума за това, което си представям, де...
svetliopi44 - Чирак...
Преди време правих подобно нещо в пивоварна Люлин тая дето я бутнаха.Само че с обикновен бетон.Имаше една фирма дето даваха под наем хеликоптерите.Първо се пердашеше с една тава кръгла после се махаше и се караше само на перките .Стана много добре за обикновен бетон.
ами да, аз сум навита да опитам и с обикновен бетон, още в началото казах, че съм готова да експериментирам, защото въпросното място е в крайна сметка ателие,,,,
квадратите наситина са малко... около 20... а тези хеликоптери, дали ще могат да работят в такова пространство не знам, даже не знам как изглеждат, но кажи ми горе долу като цена колко излиза? тези хеликоптери под наем колко са?
svetliopi44 - Чирак...
Хеликоптер може да работи и на по-малка квадратура.Лошото е че в ъглите ще седи недовършено ,а тая фирма дето ги взимахме под наем беше държавна и сега не е останало нищо друго освен една счупена газка.Всичко се разпродаде.
Немисля че ще е скъпо но въпроса с машината ще е проблем.В сегашно време който я има ще иска бая пари понеже практически е без конкуренция.
Ще се опитам в близко време да се пойнтересувам дали случайно не е останало нещо но не ти обещавам.
много ти благодаря че ще опиташ да откриеш вълшебния инструмент :) ще стискам палци да стане :)
ами добре, ако има някакво развитие... пишете
zvetomil - специалист
Може да помислиш и за саморазливна настилка.Това са епоксидни смоли.Използват се в промишлени предприятия с агресивна среда и в ханителни производства.Мие се лесно с антибактериални препарати.Предполагам че има в различни цветове.Тези които съм виждал приличат на балатум,но естествено са доста твърди и имат блясък.Колкото по гладка е основата по малко разход.Сигурно са скъпи.
svetliopi44 - Чирак...
Тове е PVC настилка.Цветовото разнообразие там е голямо.Могат да се правят най различни фигури,надписи и тем подобни. Много е здрава като настилка .Цените почват от около 50лв. на м2 и стигат до...... не питай.Има и със всетещи люспи и най различни като повърхност ...супер гладки и по-грапави .
това за което говорите е полиран бетон. Обработката е с диаманти. Американска технология и е най - често срещания завършек на под там. цената зависи от това което желаете да се постигне - цвят и полировка.
ето една фирма която изработва полиран бетон www.polirbg.com.
  • 1
  • 2

Тема "изциклен и лакиран цимент?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: