фугата ще я предвиди дограмиста. алуминия не старее , но се разглобява. за интериорнара врата от пвц съм сигурен, че ще те надживее стефчо
. показвам снимки нагледно. на 138- алуминиева врата с п-образна каса- отдолу се виждат четките за уплътнение- 20 мм са , така, че луфта между вратата и пода не трябва да е повече от 15 мм. на 140- вратата монтирана - с предвидена бъдеща подова настилка. на снимки 164 и 148 - алуминиева врата с цяла каса. почти идеално уплътнение- като за алуминии
. на 173 е пвц врата от профил за крило врата с уплътнителна четка -по-скъп вариант и неоправдан за баня. на 174 пвц вратата монтирана. на снимка 187 пвц врата от профил за крило-прозорец с п- образна каса - близък план на уплътнението с четки. на следващата снимка е цялата врата . клиента я поиска като входна врата и мисля, че ще му върши работа- има куче отпред(то по принцип пвц и ал. врати не са секюрити много). монтирал съм доста интериорни врати от последния вид (ако искате снимки може утре най-рано, че точно от тях съ снимал само тази външната) и мисля, че са по-добрия вариант от алуминия. пвц-то има много варианти на цвета-фолирано, но здраво- велси работи с моя профил- да каже. а термопанела си е термопанел- ще живее колкото една пвц врата, а за алуминиевата врата като пълнеж е едно от малките решения, така ,че какво като вратата ти от алуминии ще надживее пълнежа , стефчо:-D .и най вече слепката на пвц-то е по здрава от сглобката на алуминия, а за изолационните характеристики и склонността за образуване на конденз няма да говорим. малко снимки на следващия пост, че не ми разрешава...

Прикачен файл
P1010187.jpg (57.68 KиБ) Видяна 10640 пъти
Прикачен файл
P1010186.jpg (76.36 KиБ) Видяна 10640 пъти
Прикачен файл
P1010173.jpg (74.61 KиБ) Видяна 10640 пъти
Прикачен файл
P1010174.jpg (53.06 KиБ) Видяна 10640 пъти
Прикачен файл
P1010148.jpg (56.57 KиБ) Видяна 10640 пъти