• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
според мен пробвай силикон за стъкло.евтин е,залепва много добре и става прозрачен като изсъхне.УСПЕХ!
Теди - специалист
Спуканата чиния е като човек който е открил кефа от секс-спиране няма!
walko - специалист
С това майтап не бива, като се сцепи порцeлана, ако на него седи сто килограмов човек, може да го разпори до шията толко грозно, че и на патолог да му призлее от гледката. Виждал съм гърба на човек, който седеше на ръба на порцеланова мивка, когато тя се счупи при пропадането надолу разреза е от кръста почти до тила, а в най-дълбоката си част можеше да се видят и гръбначните му прешлени без ренген.
Надявам се да съм го разказал достатъчно цветно, за да разбереш колко е сериозно.
ivanhd написа:
не ми се дават излишни пари защото съм на квартира временно ако може да ми кажете някакво лепило или силикон
Nqma da stane sys silikon ne hvashta na mokro. Mislq che s fugirasta smes za faqnsovi plochki ste stane,no pyrvo popij vodata vytre za da ne izhvyrli fugata.uspeh no e vqrno che e opasno
ivanhd - специалист
Наистина вече съм го забравил! Не стана с нищо да се залепи. Смених я. А дори и да не я бях сменил след горния разказ вече щях да се навия. Много е убедително!
rum_sz - специалист
Тя се е закиснала вече :-D
walko - специалист
ivanhd написа:
Наистина вече съм го забравил! Не стана с нищо да се залепи. Смених я. А дори и да не я бях сменил след горния разказ вече щях да се навия. Много е убедително!
Радвам се че съм разбран правилно! :-D :-D :-D :-D :-D
Но случката е истинска, а мацката беше прекрасна...после сумати пари даде за пластични хирурзи!
  • 1
  • 2

Тема "тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: