• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
jekasus - майстор
pavkatay написа:
А аз да се оплача- вчера ходих в Баумакс специално за тази ъглова глава и се оказа, че такова нещо не продават. Питах и в Практикер и Бриколаж-не.
Някой,ако може да помогне-къде да търся?
Миналата година в Баумакс-Бургас я търсих един час, дори включих в помощ двама продавачи в магазина :lol: . Беше изложена при едни глупости между големите щандове.
mitko64 - майстор
pavkatay написа:
А аз да се оплача- вчера ходих в Баумакс специално за тази ъглова глава и се оказа, че такова нещо не продават. Питах и в Практикер и Бриколаж-не.
Някой,ако може да помогне-къде да търся?
Аз за моята прочетох тук във форума, че се продава в Баумакс, но консултантите им не бяха и чували за такова нещо. След дълго ровене в рафтовете с джаджите на Гаджет открих пет бройки в едно от чекмеджетата. Имаше и свредла с шестостенни опашки за нея, но се оказаха боклук(лесно се чупят, на някои пресовката превърта). Цената на ъгловата приставка беше около 12лв. в софийския Баумакс.
pavkatay - майстор
Не само в Баумакс ,а и още в 15-ина добре заредени магазина в града не открих такова нещо.
В един склад казаха, че са го продавали и ми дадоха името на доставчика -'Валерий СиМ'. Обадих им се ,но казаха,че не са чували за такова нещо.
А в един друг магазин ми предложиха доставка от 'Сун-България' на цена 48лв, но интензивността ,с която ще го натоварвам не оправдава таква инвестиция.
И от 'Дикар-консулт ' ми казаха, че могат да ми доставят такава глава на Кресс на цена 300-400 лв :shock:
mitko64 - майстор
Не зная как стои въпроса с доставка от Online- shop на Лидл . Иначе имат комплект от два броя( с патронник и за битове) на смешна цена от 5 евро. Това естествено за немския Лидл.
  • 1
  • 2

Тема "" ъглова глава " или шарнир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: