• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Ивето - помощник
Както вече те посъветваха, първо открийте "развъдника". :) До колкото съм запозната молците харесват вълнени материи. Насочете се към пуловери, стари палта, одеяла и т.н. Мисля, че може да идват и от кухнята - сушени билки, подправки...

В гардеробите ми профилактично между дрехите поставям сапунчета, шишенца от използвани парфюми с по няколко капки на дъното, без капачката и нямам молци в къщи, а гардеробите ухаят приятно. :)
pavkatay - майстор
Ивето написа:
Както вече те посъветваха, първо открийте "развъдника". :) До колкото съм запозната молците харесват вълнени материи. Насочете се към пуловери, стари палта, одеяла и т.н. Мисля, че може да идват и от кухнята - сушени билки, подправки...

В гардеробите ми профилактично между дрехите поставям сапунчета, шишенца от използвани парфюми с по няколко капки на дъното, без капачката и нямам молци в къщи, а гардеробите ухаят приятно. :)
Просто нямаш молци. Майка ми навремето правеше така със сапунчета между дрехите, но молци си имаше(не много). В моя дом сега не го практикуваме това ,но нямаме нужда и от нафталин-просто не ни е дошъл до главата проблема с молците
Jason - специалист
Абе търсим търсим ама нищо.
Виждам много от тях в гаража а там има само 4 зимни гуми, 5 празни бидона(измити) и шепа найлони. Какво търсят там?
Виждам ги и на двата етажа вкъщи и интересно, че вечер има и в банята а там прозорчето е отворено денонощно.
Жената чела някъде, че били много видове и имало такива дето ходили по житни култури и прочее.
С две думи - пълна мъгла.
В неделя заминавам на море и ако не стане нещо до тогава съм решил да покрием къде що има храна, затварям всичко, пускам щорите и тотално ще оРАЙДя цялата къща ама тъй че и на мен да ми хареса.
Стискайте палци да успея да излеза преди да падна от коня :-D
Като се върна ще пиша за резултата от тоз мини-Чернобил!!! :wink:
pet.kan - специалист
При отсъствие от къщи става и с Карате , ама задължително се пръска с маска, че много дразни
изтребва и хлебарките
Jason - специалист
We are the champions oleeee :-D :-D :-D

Резултат от операция Чернобил: ни мускул, ни вопъл, ни стон :evil: :x

Средство за постигане на целта: два флакона РАЙД за около 200кв. къща и две седмици затворени прозорци. :wink:

Съжалявам за невинните жертви, но такъв е живота :cry:

Успех на всички с подобен проблем.
pavkatay - майстор
Честито. Сигурен съм,че вече нямаш и мишки и плъхове.
Дано да не си имал и котка.....защото вече нямаш :-D
пп И се проверете семейно ( справка "Сам вкъщи') :)
Jason - специалист
pavkatay написа:
Честито. Сигурен съм,че вече нямаш и мишки и плъхове.
Дано да не си имал и котка.....защото вече нямаш :-D
пп И се проверете семейно ( справка "Сам вкъщи') :)
:shock: :? :-D :-D :-D
  • 1
  • 2

Тема "Помощ - молци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: