Аз си имам Бош, който е 3в1 - въртящ, ударен и къртач, но е близо 500лв. в магазина. В твоя случай все за няколко дупки ще ти свърши някоя по-обикновена бормашина стига да не я насилваш! То иначе както е разговора в тая посока си вземи и качествени бургии, щот после като вземеш нещо евтинко ще се чувстваш прецакан и ще съжаляваш. Според мен дупките, които може да продушчиш трябва да бъдат не повече от 7-8см. А и ако не е тайна какво ще дупчиш по пода, че ми стана интересно 
За къртене,здрави дупки,боркорони и т.н. ползвам един мини перфоратор крес.От 6-7 години работи и не се оплаква.
Но за пробиване на отвори за лунички в окачен таван и т.н. си взех едно менте мисля ,че "АКИТА" му е марката за 23 лв. от практикер.Бях го прежалил ,щото със всичкия този гипс на прах ,който минава през колекторите,лагерите и т.н. нямаше да устиска много.Интересното беше ,че имаше удар и самозатягащ без ключ патрон,регулиране на оборотите и го ползвах за какво ли не защото беше удобна малка дрелка.
Та за да не мъкна за дреболии крес-а,на въпросното менте му взех читави свредла за бетон 6-8-10-12 .Две години направи сумати дупки за лунички,проби доста дупки в бетон,тухла и т.н.случи му се няколко пъти да пробие в бетон и тухла с 12-ка дълга 40 см,Справи се без проблем.Удара му е калпав и няма съединител,но за разлика от дрелката свредлата не са менте и дупките си ставаха без проблем.След две години въпросната дрелка сдаде багажа,предполагам ако я бях отворил и почистил щеше да устиска още година.Но я хвърлих и си купих друга за 26 лв,вече година и половина работи.
Та колега bridge помисли си,ако ще ползваш въпросната дрелка само за един ремонт в къщи и след това 1-2 пъти в годината да се пробият 4-5 дупки ,по-добре си вземи едно менте за 20-30 лв ..... има ли смисъл да се дават пари за нещо ,което няма да се ползва по предназначение.Отделно колкото и хубав удар да има една маркова дрелка,без читаво свредло нищо не струва.А едно хубаво свредло си е цифра,в сравнение с дрелката менте ; )