• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
perko - специалист
колкото и да сме Направи Сам, все пак от чисто хигиенно-санитарни съображения, освежи си тоалетната дъска с нова от магазина. Никакви фолиота или бои, не могат да се почистват добре и задържат гадории.
Аз, лично, съм доволен от дъска от масивна дървесина. Душа я полива всяка вечер, но за година употреба все още нищо и няма. Купих я дефектна (без една панта) от практикер за 10лв. Нова струва сигурно около 40-50 пари, не знам точно.
facho - напреднал
perko написа:
колкото и да сме Направи Сам, все пак от чисто хигиенно-санитарни съображения, освежи си тоалетната дъска с нова от магазина. Никакви фолиота или бои, не могат да се почистват добре и задържат гадории.
Аз, лично, съм доволен от дъска от масивна дървесина. Душа я полива всяка вечер, но за година употреба все още нищо и няма. Купих я дефектна (без една панта) от практикер за 10лв. Нова струва сигурно около 40-50 пари, не знам точно.
Ами мен не ми е до това че и има нещо.Напротив дъската и капака са си чисти и здрави.Нямат забележка.
Но понеже правих ремонт и искам като вляза да я виждам променена цялата баня.
Иначе не бих дал 50 лева за нова.
А и аз имам още една чисто нова още си е опакована на тавана.Но е същата
За това викам чакай да си направя някакъв експеримент с тази пък ако не стане ще си сложа не използваната.
bulhomes2 - майстор
Сложи си снимки на тъщата, облицовай дъската с найлон и с пистолет за горещ въздух я ламинирай!
LazarGanev - "Велик майстор"
bulhomes2 написа:
Сложи си снимки на тъщата,
Да, ще ти се присере, дори запек да имаш :-D
batkotony - специалист
LazarGanev написа:
bulhomes2 написа:
Ужасни сте...И двамата... :-D
galin56 - специалист
ttt написа:
Ако искаш нещо по модерно: http://www.youtube.com/watch?v=1KgUZ-wAG3c

Ако искаш лукс: http://vbox7.com/play:99dc42c3
Егати глупавите линкове. Човека пита с какво да си тапицира седалката на тоалетната, ти с тоя линк (от youtube) го утрепа, тя тая тоалетна струва повече от колата му сигурно. Втората идиотщина няма и какво да я коментираме.
bulhomes2 - майстор
batkotony написа:
LazarGanev написа:
bulhomes2 написа:
Ужасни сте...И двамата... :-D
Не бе. Ще им "измива очите" като се къпе. Нали пръскало от душа...
  • 1
  • 2

Тема "Промяна на пластмасов капак на тоалетна чиния ?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: