Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
zack - специалист
Мерси много!!!
Наистина, битовете 100% ще свършат перфектна работа, за аматьорската употреба, за която се взимат :mrgreen:
Май ще поръчам BHP 456 е едно отделно куфарче с битове и т.н. да ми е още по-готино на душата :partyman: :mrgreen:
bimbaeco - майстор
И Мечо Пух така казва - колкото повече... толкова повече.
zack - специалист
Битове имам на Wera :mrgreen: ама тоя винтоверт е за подарък на баща ми,
та ще му поръчам и един куфар с такива на Makita, пък ако му трябват по-корави,
ще ползва немските, а те наистина са многоо яки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Всъщност, направо къртят мивки :weedman:

P.S. Мерси много за съветите \:D/
bimbaeco - майстор
"Макита" правят уникални неща. Не ме разбирай погрешно. По-горе писах, че битовете, които идват в комплект с машините, обикновено са с малко по-лошо качество от битовете, които се продават отделно, даже когато са на една и съща марка. Такова ми е впечатлението от всички машини, които съм купувал досега. Въпреки това предполагам, че тези от комплекта са много добри.

Със здраве да си я ползвате машинката.
ZEDYCUS - майстор
BHP Имат ударна функция, която и в тухла не върши работа в общи линии. По добре вземи серия BDF имат само завиване и развиване = на по лек винтоверт.
Известно време работих с 453 модела и го продадох, идваше ми по слаб в сравнение със стария 6270, който е с 30нм. Може и да ми е субективно мнението, тресчотката сработваше на много по малка сила и винтове 3,5х50 ги завивах на 8, 10 позиция за да потъне главата, с 6270 ги завивах на 4,5 позиция. 453-то и на дюбелите за бетон-фи10-100 се предаваше честно казано. А другия минус е, че няма и диодна лампа.
За едни битове според мен не е добре да се набутваш с тази машина.

Поздрави. :partyman:
zack - специалист
Поръчах Makita BHP456RFWX с батерия, зарядно и алуминиев куфар, която ще дойде, надявам се след около 10 дни :mrgreen:

И сега видях, че съм се прекарал, щото в Amazon в Англия е 140 паунда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zack - специалист
Привет,
След уникалното удоволствие, което все още изпитвам, всеки пък като хвана да правя нещо с нашата Makita BHP456RFWX
Сега се чудя, дали да не взема Makita BHP 458 с две батерии от Англия, като така ще комбинирам едната батерия,
с една прахосмукачка Makita, която искам да взема и мисля, че е точно с такава.

Та да попитам, какво ви е мнението за Makita BHP 458. Тия букви отзад след 458 не са ми много ясни.
Добър избор ли е, или да се насоча към някоя друга Makita?

P.S. Тия дни съм го ударил на пазар на инструменти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Фитилчо - майстор
Чудесен избор си е.
АКо не бях си купил Фестуул, щях да си взема такава макита
Kumay - майстор
458 е по-висок клас машина. По-мощна, по-тежка...
Убеден ли си, че ти трябва точно такава? Прахосмукачката кой модел е и ако не е тайна на какви цени си ги намерил?
anabolicbeast - специалист
Буквите отзад са за окомплектовката - куфар и т.н. И аз се бях спрял на тази макита заради големия въртящ момент, но все не остават средства... Един колега беше писал тук във форума за проблем със спусъка, по-точно с някакъв транзистор в него, но мисля, че това е единичен случай.

Тема "Акумулаторен винтоверт Makita BHP 453" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: