• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
mitko414 - специалист
КИМИ,
Противоречиш в един и същи пост.
Значи за вино 25% захарност (1:3) може да ферментира, но за ракия не може, трябва да е 20% (1:4) :-D.
И моята практика е като на alsted, за ракия 25% и си ферментира и то добре, но НЕ варя на 18-тия, 20-тия или N-ския ден, а когато е готова, най-често на пролет.
Георги Иванов(алцек) - специалист
http://www.rakiyata.com/forum/index.php мисля че тук можете да разрешите спора,хората са професионалисти.
  • 1
  • 2

Тема "Питане за вино" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: