• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Chefo77 - майстор
Веско, не всички смартфони са толкова чупливи. Има китайци с брутални защити, има и САТ - които са по-скъпички. Ако имаш желание, винаги можеш да се обзаведеш със здрав смартфон, макар и не с много високи характеристики.
bulhomes2 - майстор
Не ми е зор. Първия ми беше първия GSM с 2 сим карти, WiFi и GPS (не GPSa или GPRS) - Acer DX900. На жената и децата съм взел каквито си искат смартфони (от 250 до 600 лв), но аз предпочитам прост телефон с копчета. Ползвам го за работа (десетки обаждания на ден) и ми трябва бързодействие, яка батерия и по-лесно целя копчетата (вече почти без да гледам).
Последна промяна от bulhomes2 на пет май 22, 2015 9:06 am, променено общо 3 пъти.
stiv1961 - майстор
Въпроса не беше какъв телефон да си купи а как да спре рекламите :) , в крайна сметка успя ли и ако да- как?
bulhomes2 - майстор
Не. Не знам как. Това явно е номер (170000) за някакъв начин за пращане на съобщения и разни фирми го ползват (ОББ, ония магазин, нещо друго споменавах, че ми е пращало то тоя номер...)
jordanvass - майстор
Някои нежелани реклами (игри) на Мтел се спират, като върнеш обратно на същия номер SMS с текст STOP. Не ми се вярва да можеш толкова лесно да се откачиш в твоя случай, но не пречи да пробваш. Дано само не се набуташ с някоя висока такса.
bulhomes2 - майстор
Не става това. Първо питах МТел да ми го спрат, но казаха, че не е от тях и не могат да спрат потребителите да си пращат съобщения (май вече го писах).
  • 1
  • 2

Тема "Как да спра SMS реклами?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: