• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Борис - специалист
А бе госпожата го е написала черно на бяло " тоалетното казанче ", а вие започнахте да разсъждавате какъв бил мъжът и,че проблемът е в чинията и т.н. Госпожо , ако проблемът е в казанчето по-добре го сменете , дори и да не е отделно , а моноблок пак го сменете ( понякога на промоция може да се намери моноблок чиния и казанче и за 130 лв., аз съм с такова от 4 години и не е мръднало). Към "желязната лейди"- ако "мъжлето" и хич го няма с казанчетата и тоалетните чинии, а се окаже атомен физик или сърдечен хирург ще се извиниш ли ?
EDI - майстор
Абе, Борисе, как ще изсипе материала в моноблока :? Малко трудно :lol: Разсъждаваме, защото трудно може да се приеме, че става дума за казанчето, освен, ако не е от старите, чугунените и не е работил над него.
ironlady - модератор
Борис написа:
А бе госпожата го е написала черно на бяло " тоалетното казанче ", а вие започнахте да разсъждавате какъв бил мъжът и,че проблемът е в чинията и т.н. Госпожо , ако проблемът е в казанчето по-добре го сменете , дори и да не е отделно , а моноблок пак го сменете ( понякога на промоция може да се намери моноблок чиния и казанче и за 130 лв., аз съм с такова от 4 години и не е мръднало). Към "желязната лейди"- ако "мъжлето" и хич го няма с казанчетата и тоалетните чинии, а се окаже атомен физик или сърдечен хирург ще се извиниш ли ?
Оооооооо някой много навътре са го взели.Не съм искала да обиждам никой.Да не изпадаме в подробности и да не се заяждаме.Ако си прав ще се извиня, що да не всеки трябва да може да си признава грешките и трябва да може да се извинява ако не е прав.
Бих се извинила ако съм обидила жената, независимо дали е атомен физик или сърдечен хирург.А ти случайно да не си адвокат? :wink:
Извинявам се и на теб виждам,че се чувстваш силно засегнат от дискусията...........Извинявам се на целия свят :-D и на тези който съм обидила
И накрая искам да се извиня и на онези който съм ги пропуснала...
:headbash:
Борис - специалист
Вие усещате ли , че задалата въпроса нито веднъж не се е включила повторно да уточни с допълнителни подробности проблема , вероятно и тя се забавлява на безмисления ни спор за казанчета и качествата на съпруга и.(Не съм адвокат , образована мутра съм!)
EDI - майстор
Ама, бръсната или небръсната мутра :? :lol: :lol: :-D Щото мойта не е бръсната от 10 дена.
Борис - специалист
Какво значение има това към темата ? ( Гладко избръснат, с бяла якичка )
ironlady - модератор
Борис написа:
Вие усещате ли , че задалата въпроса нито веднъж не се е включила повторно да уточни с допълнителни подробности проблема , вероятно и тя се забавлява на безмисления ни спор за казанчета и качествата на съпруга и.(Не съм адвокат , образована мутра съм!)
Усещаме,ама ти усети ли....Браво на теб трябва да има образовани хора :!: :cool: :cool:
prascho - майстор
душа, ше плачкам :partyman:
Борис - специалист
Айрън,естествено , че съм усетил,щом съм го написъл! Отново , с какво помагаме , като продължаваме да се заяждаме извън темата?(Бравото ирония ли е ?Какво лошо да си образован,а не експлоатиран тапак). Спирам с мнения не по темата! За общи приказки и безмислици има говорилня!
ironlady - модератор
Борис написа:
Айрън,естествено , че съм усетил,щом съм го написъл! Отново , с какво помагаме , като продължаваме да се заяждаме извън темата?(Бравото ирония ли е ?Какво лошо да си образован,а не експлоатиран тапак). Спирам с мнения не по темата! За общи приказки и безмислици има говорилня!
Това е последно мнение което давам, и всичко си беше по същество но се намеси и стана една :? .Не се заяждам,просто съм весел човек.
п.п.Бравото е искрено...Казах че се радвам че има хора като теб...
Хвърляй томахавките и да пушим лулата на мира... :wink:
А сега призовавам накой да изтрие безмислените мнения който не са по темата. плииззззззз
Благодаря за вниманието!
  • 1
  • 2

Тема "ПОМОЩ! Задръстено казанче с цимент и теракол :((" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: