• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rendo - специалист
Варянти много .......

Товa което бих ти предложил е следното - не се мъчи с глупости ами си извикай човек занимаващ се с това - най добрия варянт е ако не може да влезне винтонарезка е да се направи вътрешна резба с метчик-а след което да се сложи течен тефлон и да се навие един винт и да се приключи дилемата ти.....

Следователно би ти излезнало по евтино да извикаш някой от колкото да се мъчиш сам .... човека ще ти вземе 50 лв за цялата работа за 15 минути
а ако решиш да го правиш сам ще трябва да търсиш инструмент да навиваш и ако не успееш с метчика да направиш правилна резба ще стане още по кофти а и да даваш 50 лв за течен тефлон при полужение че ти трябват само 2 капки .... не си струва....

за тва намери някой точен човек и да дойде да ти оправи проблема преди да е станало по кофти.
Takezo Sensey - модератор
ако няма налягане в тръбата , и нама да ползваш този изход , има едно специално лепило на BISON , а и на други марки.Представлява нещо като черен маджун , двукомпонентно е отгоре черно в средата бяло , сиво.Реже се с ножче мачкаш , мачкаш докато двете съставки добре се смесят , жалателно е ръкавици .По време на омесването става химична реакция на 2-та компонента и започва да мирише на сяра.Имаш 10 минути "отворено" време да го натъпчеш добре в дупката.Че после става като камък....ако не може да го намериш , пиши аз го имам в магазина при мен.
  • 1
  • 2

Тема "Водопровод" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: