Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
evparts.alle - специалист
За по-малко клетки не е ли по-практично просто да се следи напрежението и като някоя клетка удари 2,6 да изключи всичко и това е?
Така е най-добре.
ludiagsm - специалист
бъркате нещата това е балансер не е БМС
masagero - напреднал
Вече има ли наблюдения за батерията от конрад?Пробег?Заряд?
Ради Тодоров - специалист
Има има държи до 20км без никакво въртене на педали има и за още но собственика го е страх да не му свърши от раз и все си я дозарежда.Предполагам максимално до 25-30км ще изкара.Време на заряд 4-5 часа.
Subsa - специалист
ludiagsm, обмислял ли си варианта на всяка клетка - зарядно?
MMIel - специалист
Ради Тодоров написа:
Има има държи до 20км без никакво въртене на педали има и за още но собственика го е страх да не му свърши от раз и все си я дозарежда.Предполагам максимално до 25-30км ще изкара.Време на заряд 4-5 часа.
А каква е макс. скоростта на равно и без натоварване (с вдигната гума)?
Здравейте и поздрави на всички.Нов съм във форума и ако някъде греша моля да бъда извинен.
Така и аз да започна с един два въпроса. Интересува ме какво е теглото на конрадскиа кит (батерия,хъб мотор и контролер).Другото което ме вълнува е ускорението примерно от 0 до 30 за колко секунди при какво тегло на водача,естествено на равно.Също така в баирите губи ли мощност или си ускориава макар и бавно.Благодаря предварително на отзовалите се!
ndinev - специалист
Ради Тодоров написа:
6 часа поне трябва да е. При 1.8А зарядно което идва с батерията.
За тези 20-30км определено по добре олово.

Много поздрави на Лудия:)
Ради Тодоров - специалист
MMIel написа:
Ради Тодоров написа:
А каква е макс. скоростта на равно и без натоварване (с вдигната гума)?

Като на оловна батерия 36-37км/ч с конрадския кит.Иначе при идеално равен асвалт с моя милост върху колелото с 28инча капла 34км/ч.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: