Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
gotiniq7 - специалист
Аз съм с континентал, взех ги на промоция 20 лв за брой.

Прикачен файл

cont.jpg
moci111 - напреднал
:) stanetzz идеално гладки city са ми гумите карах с таралежки но бяха много шумни затова ги смених :)
sstefanov - майстор
gotiniq7 написа:
... взех ги на промоция 20 лв за брой.
От къде ги взе?
gotiniq7 - специалист
sstefanov написа:
gotiniq7 написа:
... взех ги на промоция 20 лв за брой.
От къде ги взе?
От Пазарджик, има още ако иска някой да се обажда :)
ndinev - специалист
Забелязах че конрадския контролер няма регенеративно спиране. Колегите с такъв кит могат ли да споделят наблюдения ?
tonyboy - специалист
По-напред в темата има изписано доста . Конрад продават два вида контролери, зависи с какъв са ти го продали. На контролера трябва да пише ABS, най-лесно се проверява като вдигнеш предната гума даваш газ и стискаш задната спирачка, така ще разбереш дали има или няма.
Ради Тодоров - специалист
ndinev написа:
Забелязах че конрадския контролер няма регенеративно спиране. Колегите с такъв кит могат ли да споделят наблюдения ?
Такова спиране не ти трябва за да заредиш напълно изтощена батерия от 10ah според консултант от конрад ти трябват 8 часа каране с над 25 км в час.Под тази скорост не се активира функция зареждане.
ndinev - специалист
Определено моят не е. Мен зареждането не ме вълнува, а спирачният ефект. Защото надоло направо лети колелото и вбраке спирачките не могат да го спрат
evparts.alle - специалист
E колко пък лети? Аз не съм видял байр по който да не давам газ надолу... :?
В момента съм със супер бърз кит и като карам имам чувството, че съм спрял..
Ако карам като твоя кит(знам колко вдига) по-добре да се откажа от ел.колефетата..
Каква ти скоростта на страха?
Ради Тодоров - специалист
Малко информация за конрадската батерия от днес.Максимален пробег без въртене на педали предимно извънградско с малко спирания и тръгвания 39 км до пълно изключване. Тази батерия или няма БМС или не сработва същия при падане на волтажа изключването се определя от контролера което за литиева батерия не е добре.За съжаление нямах волтметър да видя на колко волта изключва.Моята батерия е литиевополимерна 36v 10ah изключи от БМС-са 5км по рано от конрадската далеч под фаталния спад на волтажа.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: