• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет авг 03, 2018 10:29 pmkuger написа:
...
А какъв фосген /БОВ/ става от тая комбинация....
Я, я сподели, за обща култура :-)
kuger - майстор
пет авг 03, 2018 10:34 pmn_a написа:
...
А какъв фосген /БОВ/ става от тая комбинация....
Я, я сподели, за обща култура :-)
Вземи си дезодорант по избор, натисни бутона и запали струята. После вдишай газовете, ще разбереш от първо лице!
Ефектът е по-осезаем в затворено помещение, лично пробвано. Не ти го пожелавам.
Ако не знаеш, БОВ е бойно отровно вещество.
Препратка: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... ftws-MG-2y
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Знам какво е БОВ :sad: имах 5 от 6 на автоматична и газ нагоре по баира и тн
Добре де, тия що не изпопадаха тогава, като ги обгори на тавана братчето, а? Не им пука от твоя БОВ
kuger - майстор
пет авг 03, 2018 11:51 pmn_a написа:
Знам какво е БОВ :sad: имах 5 от 6 на автоматична и газ нагоре по баира и тн
Добре де, тия що не изпопадаха тогава, като ги обгори на тавана братчето, а? Не им пука от твоя БОВ
Тях не ги убива фосгена, той е за хора :evil: , убива ги факелът, но явно е бил доста далече. Аз оси трепя с горелка, ако не е опасно да запаля къщата :? Големи пити трепя с нафта! Повярвай ми, опитвал съм и фосген върху себе си /неволно/ , морил съм и пити по 60-80 санта с оси, но с коктейл от нафта и май бензин!
Миналата есен имах две пити с оси под покрива, предложиха ми айкън, не посмях, че нямах подходяща екипировка. Измряха от самосебеси, а дано...., сега ги няма ама до кога ли :? .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Знам, че мрат от огъня. Не е баш съвсем опасно за покрива, то, ако се палеше лесно...
Помислих, че ми казваш, че и газът ги мори, то ясно, че огинчето от едно дезодорантче не стига
Какви ти бяха усещанията от обгазяването?
kuger - майстор
Случка от преди около и над 40 години, нямам ясен спомен. Нещо люто в очите и гърлото, спомням си, че започна и световъртеж. С един братовчед решихме да изгоним мухите от стаята :lol:
Гост - специалист
пет авг 03, 2018 9:41 pmn_a написа:
Жив си, мислех те
Нафта и огън. Лудият ми брат запали дезодоранта и така ... обаче един дезодорант доникъде не стига, та се наложи евакуация :-)
А какъв фосген /БОВ/ става от тая комбинация, не ви е работа :shock:
Само нафта! Писал съм някъде какъв го ядох с пита оси, около 50 санта голяма.
Какъф фосген? В сегашните дезодоранти не се използва вече фреон.
За нафтата съм съгласен. Само нафта и WD-40 . Пръскаш, без да палиш и измират до крак. В моя случай нямаше как и да паля, че щеше да изгори целия покрив на къщата...
dpp - специалист
Нафтата му е майката, нали писах. ...Кво ли не пусках - Брос, Райд..ала бала.
ПОръчал съм Килтокс, ама него дано не ми се налага да го ползвам и дано са измрели и избягали останалите гадини..
Ако има начин да се полувелизира нафта , директно с едната ръка раздробяваш гнездото, с другата пръскаш напред и във въздуха квото излети го къпеш. Това май ще е най добрия начин, но не знам дали има такава пръскачка да работи с нафта , без да се прецака.. :?
bulhomes2 - майстор
Ползвай бояджийски пистолет!
dpp - специалист
пон авг 06, 2018 8:56 ambulhomes2 написа:
Ползвай бояджийски пистолет!
Мислих го тва, ама ще вдигне много врява компресора..имам този от лидъла дето е без бутилка.
Може да взема няквъв пистолет и да пробвам ако се наложи пак..
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Как да се отърва от оси?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: