Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
zach_82 - специалист
alexast написа:
Здравейте.Имам сериозно питане.Взех си малко вело-моторче с 3 гуми на 48 волта,16А.Това пише на него.Та проблема ми е че тук където живея за да мога да го карам не трябва да развива повече от 20/22 км ,а то върви с 35-40 по равното.Има си ръкохватка за газта на кормилото където влизат 3 кабела.Мога ли от там да го "скопя" малко.Благодаря
Най-лесният начин - сваляш единия акумулатор, минаваш теста и си го поставяш обратно.
ge6aaaa3 - специалист
^Точно това щях да му предложа, ама нали имат защита самите контролери... Като падне общото напрежение под 32V и изключва. :?
zach_82 - специалист
^ Да вярно, аз нали съм си правил сам контролера и нямам такова ограничение. Колкото акумулатора му сложа, толкоз върви. :)
evparts.alle - специалист
Това е най-големата простотия дето съм чувал.
Да се заяждат, че колелетата вдигат 25 км/ч..
Който е карал такова колело дето вдига толкова, осъзнава че при такава скорост колело само и единствено му пречи да върти .. Аз под 35 км/ч на педали рядко падам .. Дори на баира с ниска скорост (нагоре) е много опасно, защото може велосипедистът за се изкуши да завива наляво и надясно за да му е по-лесно въртенето.
Наклон нагоре трябва да се дърпа с 40,.. най-открая до тротоара и инциденти никога не биха се случили. Много от старите коли на баира нагоре не могат да вдигнат повече от 40(без засилка).. И всичко си идва на мястото..
:axe:
geordgeo - специалист
Дано само и тук да не решат да правят тая простотия със застраховките, макар да си мисля, че е въпрос на време...
val4o89 - специалист
Ако не се дава гласност и не се блъскат пешеходци, или пък не станем голяма туристическа дестинация, това не би трябвало да се случи.
hi4kok - напреднал
Пичове това е униката.1200W HUB 48v 15ah.Средна скорост 34-36км/h.И с това ремарке може да го ду..а освен КАТ и EVN.

Прикачен файл

554660_320687988009976_586883092_n.jpg
554660_320687988009976_586883092_n.jpg (105 KиБ) Видяна 2909 пъти
val4o89 - специалист
Къде я намери тая космическа капсула? :) Колко ли струва се чудя, но не мога да я намеря в нета. изглежда ми като фабрична.
sasko12345 - специалист
КАТ е институция непоклатима с най-торбестите чичковци и лелки в света ХХААХАХАХХАХАХАХ. Пишат акт за фарове докато пред тях фърчи порше с 200.
alexast - специалист
OK.Благодаря на всички отзовали се и дали мнение.Получи се с резистор на 470 ома.Сега намалявам снимките и след малко ще ги пусна за хората които ги интересува.

Благодарности на всички =D> =D> =D> :prayer: :prayer: :prayer:

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: