• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
toolegittoquit - майстор
Keresteliev написа:
Ахм ... дай дефиниция на "черна станция". Специалист си и му разбираш!!!
черна станция
Някой, който разпространява неверни слухове; най-често се отнася до жена-клюкарка (но не само). Съкратено от „черна радиостанция”.
Извини се бе, извини се бе, извини се бе!
Kokar написа:
Как не ви омръзна...
Аз ако съм "трол", то тоя е бот трол. И зле написан бот при това, който пуска зле написано тролене като флуд във форума. :partyman:
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
[....В Германия работиш на 25евро/час и за 10 часа взимаш 250Ойро. Нищо непостижимо няма.
....
Наскоро се завърна от Германия ли жеко?

п.п. Чудя ти се, как си се хванал за по-малко от 100 евро/час?

Ама то мизерията кво ли не прави!!!

:lol:

п.п. Тез германски изедници не ги ли осведоми, че си бакалавър инджилерче завършило бургаския свободен?

:cry:
toolegittoquit - майстор
Keresteliev написа:
Тез германски изедници не ги ли осведоми, че си бакалавър инджилерче завършило бургаския свободен?
Поне съм завършил нещо, за разлика от теб. На теб единственият ти талант май е плюенето на други хора.
А аз с бургаския свободен нищо нямам общо. :rock: :finga:
Keresteliev - специалист
Kokar написа:
...
Не виждам мненията на: toolegittoquit
Това вече е трагедия!

:sad:
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
...Поне съм завършил нещо, ...:
Колко агнета закла баща ти, за да го завършиш това нещо?

KingLin - майстор
Гост написа:
Колко се плаща на кубик ли, на метър ли?
Конкретно не мога да ти отговоря, но примерно за изкопаване на канал с ширина и дълбочина "една права лопата" (баси мярката а :lol: ) тъмнозелените по варненско миналата година ми искаха лев на метър. Ако е каменисто скача двойно.
Гост - специалист
E, все пак е някаква база, от която да тръгна. Дотук никой друг не даде някаква цена, от която да си направя някаква груба сметка.
Като наемаш някого да ти копае- презумпцията е, че си на зор и те определят цената. В случая, обаче не могат много да ме изнудват, щото в краен случай ще викна неолята и двама авери и ще му видим сметката на канала...
Ама- на възраст съм вече за такива трудови подвизи и требе да си пазя кръста.
Та- да си дойдем на думата- колко е разходната норма за труд за тази операция?
Предпочитам да си платя и да не си правя мазоли. Мисля, че стана ясно.
( Тинки да не ми пише- скъпо взима и не мога да си позволя услугите му. Пък и е далече-ще иска и пътните да му поема)
Чираче - майстор
stoianov_n написа:

Е, баща ми е инженер и то от най-добрите за времето си.Познавам и други такива от неговото време.

Обикновено професията, ума и интелигентността се предават по наследство. Не знам защо при теб не се е получило? От една кръвна група ли сте?
stoianov_n - специалист
Keresteliev написа:
И ти си душичка и тряа а си гарнираш ляба с кебапче...:cry:
Keresteliev, имам приятел от Хасково който така говори.Ти оттам ли си бе, каунь? :-D
Чираче написа:
Обикновено професията, ума и интелигентността се предават по наследство. Не знам защо при теб не се е получило? От една кръвна група ли сте?
Едно време като ми викаше учи ,аз разглобявах коли и мотори.Добре че не съм го послушал да стана инженер.Сега за седмица мога да изкарам една инженерска заплата. :-D
И аз имам висшо бе, и няколко други дипломи, ама не се хваля като вас. :wink:
Ама ти нещо се опитваш да се бъзикаш май. :-D
Чираче - майстор
stoianov_n написа:

Ама ти нещо се опитваш да се бъзикаш май. :-D
Не, БЕ, сериозно питам. Провери сам имате ли съвместимост

Прикачен файл

000833028[1].jpg
000833028[1].jpg (100.06 KиБ) Видяна 1424 пъти
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24

Тема "Препоръчайте човек за работа тип общ работник за 2 часа в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: