stoianov_n написа: ...Не.
Keresteliev, имам приятел от Хасково който така говори.Ти оттам ли си бе, каунь?![]()
...
Не съм от там.
Нещо против тези хора ли имаш?
п.п. Твърде просташки пост, с който обиждаш хората от Хасково!!!

stoianov_n написа: ...Не.
Keresteliev, имам приятел от Хасково който така говори.Ти оттам ли си бе, каунь?![]()
...
gogo7777 написа:Не го наричайте "каунь", обидно му е....по-добре "пъпешче"гуньо, по добре пъпешче, отколкото зелена диня!!!
Keresteliev написа:Не.Не съм искал да обидя никой.Ако съм го направил, се извинявам.
Не съм от там.
Нещо против тези хора ли имаш?
п.п. Твърде просташки пост, с който обиждаш хората от Хасково!!!
stoianov_n написа: ....Ще се засегна и ако просташки постове пускаш за Долно уйно или Горно нанагорнище!
А ти, много се засягаш за неХасковлия.
....
Keresteliev написа: Ще се засегна и ако просташки постове пускаш за Долно уйно или Горно нанагорнище!Значи, ТИ можеш да обиждаш и да се бъзикаш с хората, а с тебе не може?
Но това изглежда ти е трудно да проумееш!!!
stoianov_n написа:ТИ ... не се бъзикаш с мен, а с всички хора от определен регион!Keresteliev написа: Ще се засегна и ако просташки постове пускаш за Долно уйно или Горно нанагорнище!Значи, ТИ можеш да обиждаш и да се бъзикаш с хората, а с тебе не може?
Но това изглежда ти е трудно да проумееш!!!
Ем, сбърка човека, аз не съм Тинки...![]()
Кажи ся, за Хасковския каунь.....какво знаеш.
gogo7777 написа:По-добре го питай за "Банския старец"......каунь не е виждалОще един ... учил се да заварява без маска!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: