• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 48
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Bradley - специалист
Bradley написа:
Slate honing stone - "Dragon's tongue"

----------------

Изображение
малко опити за заточване на бръснач

https://www.youtube.com/watch?v=ITVML8RVI00
Чираче - майстор
Bradley написа:
Мога да ти препоръчам доста неща от чужбински сайтове, но на първо време две работни кончета в бюджета ти от наш магазин

- цената е завишена спрямо покупка от чужбина,но не се занимаваш с поръчки, доставки и прочее

Това в червеното не е ли забранено от правилата на форума? Чиста проба реклама и търговия. Уж с образователна цел. Много хитра маскировка
dadko - майстор
Е, наш, де- български. Не- чужбински, като линковете след този.
Той брадли толкова линкове е дал досега, че не можеш го фана кой е неговия магазин, ако има такъв.
Bradley - специалист
Чираче написа:
Bradley написа:
Мога да ти препоръчам доста неща от чужбински сайтове, но на първо време две работни кончета в бюджета ти от наш магазин

- цената е завишена спрямо покупка от чужбина,но не се занимаваш с поръчки, доставки и прочее

Това в червеното не е ли забранено от правилата на форума? Чиста проба реклама и търговия. Уж с образователна цел. Много хитра маскировка
:lol: :lol: :lol:

Хвана ме.
Признавам си без да ме биеш.
Заслужаваш повишение в шесто на шесто.

:prayer: :prayer: :prayer:

Всички ножарски и оръжейни и за екипировка магазини в бг аз ги държа - :butthead: край лъсна голата истина...

ей бугарина е голямо нещо :toimonster:

п.с. за да спи спокойно колегата - магазин нямам - "честно и почтено" :snakeman: си вадя парата с дипломата от ЮФ на СУ - а по форумите списвам за да се научат хора като него какво е читав и остър нож - за едното - "Брадли, Благодаря ти! НаЗдраве!" го правя...
Чираче - майстор
Ще имаш да вземаш.... Машинен инженер съм, и съм наясно с материята. Остава и ти да ме учиш :lol: Айде не се напъвай толкова.

Всеки може да копира линкове от нета, и да ги представя като свои.
Bradley - специалист
:partyman: живи и здрави и хубава вечер :)
Чираче - майстор
Крайно време е някой да се противопостави на наглостта. А ти веднага бягаш позорно. А уж нали имаше цензура? Или някой си е платил за рекламата? Вижда се от голямо разстояние....
Bradley - специалист
Бог да те благослови и да донесе мир и любов на теб и семейството ти.
Hplane - специалист
Къде е проблема не виждам?Човека пита въпрос (В случая към Брадли) какъв качествен нож може да си купи за тези пари.И получава съвсем човешки отговор-Ако искаш от България тези, ако искаш чужбинско тозе и тези.В цялото нещо каква реклама видя?Както той каза нито някой от магазините е негов нито има връзка с него.
Това с чуждите линкове не го разбрах.Човека си купува камък,прави СОБСТВЕНИ снимки,снима СОБСТВЕН клип и описва САМ качествата на дадения камък.Някой път указва и от къде може да се купи.
И най важното-Помага на хора които искат да са заточат ножа.Аз, а предполагам и други колеги по неговии други подобни клипове сме се учили да заточваме правилно.Ако ваше машинно-инженерно светейшество знае и може нещо никой няма да му застане на пътя да го сподели пред нас.Току виж сме научили нещо интерисно.
Поздрави и лека вечер! :partyman:
caribi - специалист
:? като знам какъв инженер съм , как да отида на лекар :weedman: Къде видя реклама, толкова полезни неща сподели човека, пфу
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 48

Тема "Всичко за заточването" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: