Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
tonyboy - специалист
Колеги някой знае ли как се връзва това нещо ?
http://ecopowersport.eu/product/141/cru ... trol-.html
с конрадския кит съм
zec ingenering - специалист
Колега, а конрадският контролер дали има функция "круиз" и съответно изводи, към които да вържеш тия копчета (бутони)? :?: Питам, щото никога не ми е попадал такъв к-р и не знам дали има. :?
sasko12345 - специалист
Мисля че няма такава функция. Имам един изгорял в нас
relaxxx - специалист
Колеги, аз сглобявам е-байка, и вече доста напреднах. Скоро ще ви постна снимки да видите. Сега съм на кутията на батерията. Тъй като органично ми е зле да гледам насипните произведения на българския ел. гений, проектирам кутия в която да сложа батерията. Имам един въпросткъм вас - по добре ли е кутията да е от алуминий или и от мдф става. Ако е от МДФ ще ми е много по лесно да я направя, а и по евтино.. МДФ а обаче има 2 недостатъка не е водоустойчив и е по лесно да бъде наранен/ счупен. Какви са вашите мнения по въпроса. Като тегло горе долу МДФ а ше е и 2 пъти по лек... но като дълговечност ще е греда... Мерси за мненията.
Subsa - специалист
По-добре насипно отколкото МДФ
Ради Тодоров - специалист
МДФ-фа такава влага ще попие че горкият бмс ще му стане тясно.Намери си пвц тръба с подходящ диаметър или правоъгълен пвц въздуховод и ако ти се огъва пластмаса с пистолет за горещ въздух пак е решение.Това е вариант с правоъгълен пвц въздуховод

http://store.picbg.net/pubpic/36/DA/a78 ... f736da.JPG
relaxxx - специалист
Мерси, явно МДФ няма да е. Пластмаса не ме кефи а и трудно се работи.. нямам опит. Ще го направим от алуминий, едиствения недостатък е че ще е малко по скъпооо, но пък ще е доста по здраво.
шоп - майстор
Може и с МДФ, но трябва да се обработи с 2-3 ръце безцветен лак, или 2-3 ръце авто боя.
sasko12345 - специалист
Къде да намеря такива въздуховоди. в ангро дали ще има.
Ради Тодоров - специалист
Имаше в бриколаж ползваи гугъл там има повече резултати защото в бриколаж имаше само един размер.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: