Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
faicho74 - помощник
vidra-прост софианец сьм бре :?
Стефан - майстор
faicho74 написа:
Стефане-прав си бре!Днешните ''младежи'' както ги наричаш не стават за нищо.
Никога не съм твърдял точно нова. Напротив! Има много добри момичета и момчета, които са достойни за уважение с тяхното трудолюбие. По мое наблюдение това са деца на хора от средната класа. Няма да продължавам, защото ще ме нападнете. Въпроса ми беше за качеството на образованието. По мое лично мнение образованието вече е изпуснато. За мен е недопустимо ученици да ходят на училища пияни, дрогирани, да псуват учителите, да се гаврят с тях, да ходят като манекени и да парадират могъщество, и т.н. Какво да очакваме????
vidrata - специален-специалист
Файчо не ме разбра бе човек.Нито съм казал че си прост нито имам нещо против софиянци.Просто останах с убеждението че и представа си нямаш от строителство и ремонти и се опитах да те спра да не вършиш глупости и да съжаляваш после.
Дано сега си ме разбрал и както ти писа ПУХ давай да отмятаме едно по едно пък ще видим накрая какво е станало.Надяваме се на снимки.
vidrata - специален-специалист
Файчо не ме разбра бе човек.Нито съм казал че си прост нито имам нещо против софиянци.Просто останах с убеждението че и представа си нямаш от строителство и ремонти и се опитах да те спра да не вършиш глупости и да съжаляваш после.
Дано сега си ме разбрал и както ти писа ПУХ давай да отмятаме едно по едно пък ще видим накрая какво е станало.Надяваме се на снимки.
Pooh - майстор
Стефан написа:
Никога не съм твърдял точно нова. Напротив! Има много добри момичета и момчета, които са достойни за уважение с тяхното трудолюбие. По мое наблюдение това са деца на хора от средната класа. Няма да продължавам, защото ще ме нападнете. Въпроса ми беше за качеството на образованието. По мое лично мнение образованието вече е изпуснато. За мен е недопустимо ученици да ходят на училища пияни, дрогирани, да псуват учителите, да се гаврят с тях, да ходят като манекени и да парадират могъщество, и т.н. Какво да очакваме????
Стефане, това е един от основните проблеми на съвременното общество изобщо, не е само за България - световна тенденция е. И тъкмо за това Квалификацията е толкова важна, защото в близко бъдеще, ще сме пълни с кандидат метачи и метачки, по простата причина, че не могат всички да станат бандити и мутреси (това са идеалите в момента за личностно израстване). А който не се класира за наркобарон или обикновен бандит дори, какво му остава да прави с нулевото си образование? Дори и общака на обекта искам да разбира какво и защо прави, все пак не можеш на всеки да му висиш на главата. Та виждам доста светло бъдеще в разни школи за преквалификация ;)
Стефан - майстор
Pooh написа:

Стефане, това е един от основните проблеми на съвременното общество изобщо, не е само за България - световна тенденция е.
Разбрах те много добре. Но запитваш ли се къде се коренят причините за това?
Pooh - майстор
Запитвал съм се мнооого пъти и за причините и за решенията, ама особенно с вторите все удрям на камък - пуста свобода на личноста, ни да го утепаш от бой, ни да го накараш насила ... това е то демокрация - всеки има право да си съсипва живота както му харесва. Извратена ценностна система и т.н. Айде да не разводняваме темата на човека - той за ремонт пита, ние за ценности на демократичната система си говорим ... :wink:
Justy - майстор
Стефан написа:
faicho74 написа:
Стефане-прав си бре!Днешните ''младежи'' както ги наричаш не стават за нищо.
Е, как да ти верва човек :wink:
faicho74 - помощник
vidra разбирам те напьлно и ти благодаря за мнението.Все пак несьм професионалист и затова се обрьщам кьм вас.Та исках да кажа че искам сам да си направя ремонта доколкото мога с ваша помощ за да му се наслаждавам занапред пьк и сам да сьм си виновен ако нешто се обьрка
Стефан - майстор
Justy,
Аз съм реален човек, и смятам, че разсъждавам реално. Според мен, де. Видял съм и 2, и 200. Както и ти. Не разбирам къде се пресичат нашите разбирания?

Тема "МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ЗА ЕДИН НОВОБРАНЕЦ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: