Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
emil_v r - майстор
Master_Kenobi написа:
emil_v r написа:

3- мъжа ти изфърля от един стар бушон жичката и"му тура " диод вместо нея в права посока.
Хаха! Не може да не се признае, че е гениално!
:-D :-D :-D
Само една подробност - да кажеш коя е правата посока... :?
Хa хaaa риба такава !
падна ли в капана :-D :-D добавка ,за да е по- високотехн. обяснението

М/у другото ... ма айде стига номера
Master_Kenobi - V.I.P.
Къф, капан, бре! Направо те разкрих. :-D
emil_v r - майстор
" в права посока" съм го написал ама спец. за теб , ха ха .
Отнесе плувката кат софиянка яйца от щастлива кокошка :evil:
Кат майстор 1000лв .
Кат мастар замазка , кат гарга сапун :evil:
Само да се похваля набързо понеже ми е полов ден ..
пробвах яйцеварката ииии ...
простоооо ... мечта .
silllveto - Майсторица
Споко, тате ми е жичкаджия (аз пък нищо не отбирам, както и от авиация :-D ), той ше ми обЯсни. Ако мога да се добера де :evil:
Master_Kenobi - V.I.P.
emil_v r написа:
... Отнесе плувката кат софиянка яйца от щастлива кокошка :evil:
Кат майстор 1000лв .
Кат мастар замазка , кат гарга сапун :evil:
Кат експрес - цинкова кофа...
Кат куцо пиле - домат...
Кат бивша жена - къщата...
:-D :-D :-D

Силве, да не си посмяла да питаш бащата за проблема, че бой ше те бие да знаиш, щом е жичкаджия. :-D :-D :-D
Иначе, авиацията е нещо по-простичко: Има подемна сила - летиш, нема - падаш. :-D
silllveto - Майсторица
off: Да не ти разправям, че три пъти е учил в МеИ-то и е спец по математика. Та като учех статистиката и го питам кво беше логаритмична функция...щеше да ме изяде с парцалките :lol:
vidrata - специален-специалист
Силве според мен трудно ще направиш нещо със разправия или незаконни изпълнения защото после ще береш ядове.Дали ще прецакаш само климатика ако направиш нещо със захранването?? Ами компютри,печки,хладилници ,плазми?????????Не си играй.Първо намери източника ,после поговори с човека и ако няма резултат ще мислим как да го атакуваш и то законно.

Това лято 1 седмица след като монтираха моя климатик идва един комшия 2 етажа под мен и ми вика ,че не можел да спи щот моя капел върху неговия и му тропало по цяла нощ.Казах му да купи тръбичка да сменим моята та да стане по-дълга и няма да му капе.Още не е дошъл :lol: .Та така. Успех.
sasooooooooo - "специалист"
vidrata написа:
.Казах му да купи тръбичка да сменим моята та да стане по-дълга и няма да му капе.Още не е дошъл :lol: .Та така. Успех.
Ама на тебе не ти тропа нали?
А ако ти тропаше?
Все пак климатика си е твой и ти трябва да решиш проблема

Силве, шума ако е монотонен без да спира, значи не е от климатик, нали все пак и те си "почиват"...
emil_v r - майстор
Аз така патих , ноо беше преди над 10 год,
един оправяше една през вечер , като скърцаше ужасно точно като когато заспивахме.
Оплаках му се един път, не би.. , на следващият ден му дзвъннах и му теглих един шут м/у краката висококачествено.

Настъпи цела седмица блаженно спокойствие :wink: после поскръцваше по- леко.
vidrata - специален-специалист
Sasoooooooooo така е в блоковете .Аз затова си купих на последния етаж.Ама като протече покрива на никой не му пукаше нали и като се развали асансьора пак никой от по-долните етажи не се стряска да се обади поне на фирмата.
Не ме разбирайте погрешно и аз съм "ЗА" отстраняването на подобни проблеми ама трябва и двете страни да са заинтересовани ,като не ми тропа на мен няма естествено да се юрна да го преправям нали??

Ееееееей Емо и нас като бяхме на квартира едни така ни тормозеха оная явно беше мнооооо страстна та така.Ама как не се сетих да направя като теб :lol: .

Тема "Денонощен шум в спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: