Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Matchless - специалист
Ми пускаш ултра мазна чалга по тела като са напиеш и ако видиш комар го замеряш с тел-а :lol: Гарантиран ефект:)
Шегувам се...ето линк,виж за какво става дума
http://www.download.bg/index.php?cls=fo ... d&t=156462
karamundi - специалист
а мерси много :-D
Стефан - майстор
karamundi написа:
точно така и аз го направих така :lol:
И при мен се получи :lol: Колата се отвори. Ама си бях пред блока, и жената отгоре работеше с дистанционното и аз с телефона.

Обнадежден, отидох до гаража ми на около 500 м. Обадих се на жена ми да отвори колата. За проба. ЯДЕЦ :?

Тоя моя телефон за нищо не става. А уж марков! Ще го сменям :lol: :lol: :lol:
Matchless - специалист
То не само от телефона зависи,от алармата също...Затова при някой се получава при други-не:)
karamundi - специалист
става бе хора става :lol: :lol:
Стефан - майстор
А каква трябва да е алармата? Моята е оригинална, френска. Ама каква е марката, не знам. Монтирана е на колата от АМК. Кажете ми, какво трябва да сменям - колата, алармата, телефона, или жената??? Само и само да се похваля, че и аз си отключвам колата с телефон :lol:
Matchless - специалист
Ами с какви настройки е,какви функции има и как е монтирана.. Не съм съвсем наясно.
karamundi - специалист
не знам какви настройки има като прочетохме за това пробвахме и стана от раз :-D
Matchless - специалист
Ето тема за размисъл...Преди вземаха захранване някои за алармите от касетофона като ги слагаха...После отиват,пускат ток през антената с електрошок и освен с една аларма си и с една кола назад...Така са ми го обяснявали,така и го пиша.Сегашните аларми си имат някви скачащи кодове,алгоритми на повторение,проверка за достоверност ...защити всякакви..
karamundi - специалист
може и за това да не става на всички :?

Тема "отваряне на колата с телефон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: