Требва да дойде Соло5 да го'щракне'с макрото,защото го виждам като на 12 бири( а съм изпил само 3- до преди час бях на работа
)

ralev написа:Топмастер имат едни комплекти с острилка към плоските моливи http://www.euromasterbg.com/index.php?p=5&cat=22&id=689Ха!
Аз си предпочитам макетния нож за острене.
Армагедон написа:Брей, големи гъзари ....... острилка пък и солаВ старата фирма ползвахме нормални моливи. Познай кой беше си купил острилка да не се тормози с макета. Е, и заради един колега, който каза, че като видял как съм си наточил молива, едва излязъл от обекта от смях ...![]()
![]()
ralev написа:Обърнах града наопаки ... няма такова животно. Аз ако бях взел, щях да се хваля, да се хваля ...Chefo77 написа:.
Тия дни отивам да търся комплекта. После ще пиша какъв е резултата, ако става - добре, ако не - ще имам 7 молива бонус към опита![]()
какво стана колега, бива ли я острилката
Chefo77 написа:Утре ще видя в нашия град ,ако има ,ще се похваля.ralev написа:Обърнах града наопаки ... няма такова животно. Аз ако бях взел, щях да се хваля, да се хваля ...Chefo77 написа:.
Тия дни отивам да търся комплекта. После ще пиша какъв е резултата, ако става - добре, ако не - ще имам 7 молива бонус към опита![]()
какво стана колега, бива ли я острилката
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: