Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
amelid - помощник
С подкрепата си се включи и приятеля ми, когото го бива в жички, винтчета и плоскости... Негова милост сголби цял гардероб :)
За да компенсирам затъмняването на стаята от цветовете сложихме 3 лампи.
А аз се сдобих със супер модерни дънки и блуза :))

Прикачен файл

Untitled-4.jpg
Untitled-4.jpg (155.55 KиБ) Видяна 2513 пъти
amelid - помощник
Боядисах и някои от мебелите в същите цветове. Едното шкафче е от детските ми години - с акрилна боя и остатъка от зеленото лепна добре на жълтото за контраст. Другата секция беше стара и опърпана, но свалихме фолиото, китосах я, боядисах с акрилна боя, като завърших с малко червено от боите, за да пасне на червената стена и смених дръжките. Дори на пластмасовото столче и вратата не им се размина омацването.
Голям зор беше дупченето на стените за окачване на мебелите, ама нали сме здрави, смели и силни - справихме се :)

Прикачен файл

Untitled-5.jpg
Untitled-5.jpg (166.25 KиБ) Видяна 2506 пъти
Последна промяна от amelid на вт мар 03, 2009 3:05 am, променено общо 2 пъти.
Matchless - специалист
Сега като я виждам завършена стаята много добре изглежда.Бързи,смели,сръчни..
Ама прочетох за изпълненията в началото...Първо си помислих ,че е някакво шоу тип "скрита камера",хилих се на почивки.Добра работа е свършена,поне на пръв поглед много добре изглежда.
amelid - помощник
С подбор на диван и завеси и други "аксесоари", както и в последствие появили се допълнителни елементи, стаята стана изпълена детска мечта :)
Дори се празнуват маскени рождени дни :)

П.С. Името на баш-майстора е Томас Манукян. (Мислех да не го пиша, ама може и да е в България, та да внимавате като ви предлага подобен вариант! Иначе не е лош, направи една друга шпакловка преди това добре и реди плочки :) )

Прикачен файл

Untitled-6.jpg
Untitled-6.jpg (222.36 KиБ) Видяна 2495 пъти

Тема "Проблем с изолация, боя и влага. И неговото решение..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: