• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
plamen6703 - майстор
ulieliadi написа:
А бре хора, ама Вие сериозно ли говорите....
Значи за да вземе нещо , което ще ползва ти си му платил =D>
Това е най-малкото дървен материал за огрев.

Към автора: Намери си някой познат който се грее зимата на твърдо гориво и готово :roll:
Напълно сериозно :) за мен старият паркет беше ненужен боклук, който освен изнасяне трябваше да мисля и къде да депонирам, че до казана за боклук не става.
Отделно от това при мисълта да мъкна толкова много боклук на ръка по етажите и да го извозвам с буса... просто предпочетох да си платя и да съм на печалба с това, че си спестих разхода по докарване на контейнер за боклук и всичко свързано с депониране на боклука. При основен ремонт на жилище тия 80 лв. са капка в морето :)
ZMeyGorianin - майстор
ulieliadi написа:
Значи за да вземе нещо , което ще ползва ти си му платил =D>
В Норвегия за ти приберат 2 бр. акумулатори 200Ач/1100А искат 300 Евро. Нов акумулатор 1 бр. със същия капацитет струва пак толкова!
Страшен "стимул" за рециклиране!!
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Като купих апартамент на дъщерята паркета беше в ужасно състояние...
Ти нямаш дъщеря бе. И син нямаш. Никоя няма да се хване с такъв като теб. Ще й писне много бързо от многознайко с голямо его и ще те изрита като маче на улицата. Кого лъжеш? Апартаменти купил. Толкова си го закъсал, както се вижда тук, че и един кашон не можеш да купиш. :finga: :rock:
Чираче - майстор
jujo_si написа:
Казах че това е работа за 2 часа. Кашоните са около 40-45 половината са с тегло 15кг другата половина са 25-30кг пълни са с стар паркет. Казах че за 2 часа работа си представям да платя 15лв. След като за хамал се плаща за 1 ден работа 30лв мисля че 15лв за 2 часа е добре.
Ако паркета не ти трябва, ще дойда да те освободя от него, и да го взема за камината. Ще искаш ли пари за него?
nikolson - майстор
Има фирми за хамалски услуги в Пловдив. 15 лева са малко, много малко. За ориентир, фирми взимат "на етаж". Но еднократно!!!
Pooh - майстор
jujo_si написа:
Ти се едно малко злобно човече, като гледам без да ме познаваш и без да ми отговаряш си ме наплюл яката.
:lol: :lol: :lol:
Чорбаджи, много докачлив излезе бе - аз пари ти предлагам, ти това ако го приемаш за оплюване ... чак и "яката" ... хахаха
Но поне показа, това което се искаше от теб - собствената си пот оценяваш като безценна, а чуждата - безплатна. :-D
Не се бой, чорбаджи, няма да се повредиш, а е хубаво и ти да видиш "от де иде ляба" и как се изкарват 15 лева ... хахаха :lol:
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
jujo_si написа:
Казах че това е работа за 2 часа. Кашоните са около 40-45 половината са с тегло 15кг другата половина са 25-30кг пълни са с стар паркет. Казах че за 2 часа работа си представям да платя 15лв. След като за хамал се плаща за 1 ден работа 30лв мисля че 15лв за 2 часа е добре.
КОЛКО СЕ ПЛАЩА ЗА ХАМАЛИН ЗА ДЕН???
Пич, ти срещал ли си се с други хора в близките 20 години, или живееш нейде в гората? За 30 лева хамалинът няма да ти работи повече от половин - максимум 1 час. Общият работник не е хамалин - разликата е от небето до земята!
А това, че мислиш, че някой ще ти носи 25-30 килограмови кашони, 4 етажа надолу, 40 на брой - и ще ти целува ръцете за 15 лева, е просто смешно.
Ташак си правите с труда на хората... :x :x :x
Ама тоо тия 30 килограма са сигурен начин да си прецакаш гръбнака. В много държави е забранено работника да носи над 20 кг...
Аз не мога да дигна 30 кг поради дископатии еле да му взема 15 лв... По-добре е там да ги пъхне тия 15 лв където не огрява слънцето и сам да си ги носи. Извинявам се но това е нелепо за 15 лв и то на 4 етажа пуфтене...Ако беше казал 14 етажа!? Всеки си има достойнство все пак....не сме роби нали!?
krasi92 - майстор
45 кашона за 3 етажа-това са си 130 етажа качване и слизане и за 2 часа не можеш без товар да ги минеш.45 кашона за 15 лева не е ли по малко от цената на самите кашони бре да му се не види.Наи лесно е да ги хвърлиш през балкона и бедняците ще ги разграбят като топъл хляб.Когато се чудуш колко би могъл да дадеш за определена работа помисли колко би искал ти да ти се плати ако я вършиш ти.
gogo7777 - майстор
Темата е фейк.
Около тон и кусур паркет....чорбаджия си е...от тия новите обаче, които не знаят 15 кинта колко са. :lol:
Човека е писал, че търси яко момче, не е казал, че трябва да е и умно... :idea:
infomar
Що не ги и спуснеш с едно въже от терасата... пък долу с една количка и... готово. Ако го оставиш там на куп - сутринта няма да го намериш. Паркет на връзки.... ще проходи...

п.с.

Преди година идва един циг.. (ром) и ми вика - "Дай десет лева, че детето болно да го водя на лекар в Плевен" Аз понеже им знам лъжите и не за първи път ми излизат с този номер, му казвам - "донеси една каруца оборски тор ( през две улици е) и ги имаш десет лева. Той ме гледа и отсече..."Е, то болно, не не чак толкова"... и си замина. След два часа го гледам да се налива пред магазина ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

Тема "Препоръчайте човек за работа тип общ работник за 2 часа в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: