Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
LazarGanev - "Велик майстор"
:lol: :lol: - не се задълбочих да преглеждам всички линкове, затова не съм схванал връзката между двете!
todor_velikov - специалист
точно цимента се слага за здравина даже знам за някой майстори че не слагат и цимент.
какво пък толкова се превзимате-ръкавици,обувки,дрън-дрън.аз досега катосъм гасил негасена вар и съм бъркал вътре с голи ръце да не мислите че са ми изгорели ръцете :-D
е после са ти сухи малко,но няма проблем.това не е като да бъркаш в киселини или основи,не плашете човека :wink:
Palawnik - специалист
LazarGanev, Как беше онази игра преди време по пазари и гари "Гледаш внимателно, печелиш обезателно" :)

todor_velikov,
Ползването на ръкавици и други лични предпазни средства е личен избор на всеки от нас. Не считам, че това е превземка. Виждал съм доста хора, които не са се превземали и какво е станало със слуха им, какво е станало с кожата им, дробовете им и т.н. Те също са смятали, че антифоните, ръкавиците, респираторите, обувките са превземки.
todor_velikov - специалист
Palawnik написа:
todor_velikov,
Ползването на ръкавици и други лични предпазни средства е личен избор на всеки от нас. Не считам, че това е превземка. Виждал съм доста хора, които не са се превземали и какво е станало със слуха им, какво е станало с кожата им, дробовете им и т.н. Те също са смятали, че антифоните, ръкавиците, респираторите, обувките са превземки.
:shock: леле-леле ами като слагат вар във водата непрекъснато в някой райони на страната за пречистване и хората я пият сигурно им е изгоряла трахеята и гърлото,а? :-D
разбира се че всеки си избира дали да ползва такива средства-имах един приятел с нежни ръце дето цял живот са натискали само клавишите на компютъра и след около 1 час ползване на лопата и му се нацепиха ръцете :shock:
така че който е с такива ръчички е задължително ползването на ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА :-D
Харалампи - специалист
На и аз съм горе долу като твоя приятел. Ама не чак толкова. А за предпазните средства бих казал особено колегите които нямат много опит с инструментите задължително да ползват предпазни средства. Не знам дали не е добре да се отвори тема по този въпрос, защото е важен, но нека майсторите да преценят. Аз получих отговор на въпроса който ме вълнуваше, затова благодаря на всички по-опитни колеги. :supz: :supz: :supz:

Ще следя въпросите във форума и където се чувствам знаещ ще помагам.
ValBo - специалист
Извинявам се, че разводнявам темата, но такъв или подобен колан
http://bultex99.com/?act=products&product_id=439
От къде може да се купи?
във въпросният линк няма цена за съжаление
mladkal - майстор
ValBo написа:
Извинявам се, че разводнявам темата, но такъв или подобен колан
http://bultex99.com/?act=products&product_id=439
От къде може да се купи?
във въпросният линк няма цена за съжаление
аз моя си го купих от магазин Киров Бош. Не отдавна бях видял и Мосю Бриколаж. В София съм ги виждали в по-заредените железарии..
Харалампи - специалист
Така така така ...Напука ми се хоросана. Иначе го лепнах чудничко, обаче като започна да съхне се напука. Прусках го обилно с водичка, ама не помага много. Има ли някой идея защо?

Вече взех решение утре ще ида да купя 4-5 торби готов хоросан, но ми е интересно какво съм сбъркал.
hygro - майстор
Харалампи написа:
Има ли някой идея защо?
Вероятно ти е силен разтворът. Виж тук.

Тема "Рецепти за хоросан. Свойства." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: