Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Emerald - модератор
Да, добра идея да я осветиш. :) Със сигурност ще проличи конкретно релефа на квадратите. С подово вградено осветление би трябвало да стане доста ефектно. :? Само че...няма да си стои светнато това по цели денонощия...Пък и подовото осветление е слабичко.

Пропорцииите на цветовете са в процентно съотношение като присъствие в помещението. Не е казано че трябва да изчисляваш точна квадратура сега...По-скоро ориентировъчно. Трябва да вземеш предвид цвета и на мебели и на текстил, и на аксесуари.

Продължавай натам в същия цвят. Поне до ръба на стената. Не можеш да прекъснеш цвета преди това. А до вратата и към хола не знам...Ти така и не си решил какъв трети цвят ще сложиш, нито пък показа снимки на меката мебел. :? Аз не мога да придобия представа.

Абе Борка, ти висящ полилей над масата предвидил ли си? Само кажи сега че не си... Като гледам този гладък таван и нещо не забелязвам извод...
borkata3000 - специалист
Emerald написа:
Да, добра идея да я осветиш. :) ...
Осветление над масата не съм предвидил. Въобще не съм се сетил да помисля за такова. Ще трябва да се справяме с общото осветление в помещението, това от холната и от кухн. част. Въобще не бях помислял. Или ще трябва да помисля за някакъв вид стояща лампа.
Все още няма никакви мебели в стаята, освен кухн. мебели и един надуваем матрак. :-D Не можем да стигнем до консенсус в избора. Иначе по първоначалани планове, холната секция също съм я мислил във венге цвят. Или поне по план. Ще бъде нещо подобно:
Изображение
Антония - специалист
Майка ми има точно тази секция :-D Цветът й е много приятен, препоръчвам.

Тема "Моля за цветови съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: