Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
escutcheon - специалист
prascho написа:
Перваза скрива фугата.
В този ред на мисли въпросът ми е: Може ли да се направи по-широк канал в който да минават тръбите за парното? И да се маскира по някакъв начин.
prascho - майстор
Не виждам причина тръбите да са разположени в самата посипка. Важното е да има поне 1-2 см посипка над тях.
escutcheon - специалист
Не си ме разбрал. Искам да си оставя канал, в който да поставя тръбите и да мога да ги обслужвам без да сменям целия под :?
peshev-ko - специалист
escutcheon,и аз го мисля този вариант!Намислил съм върху каналчета да сложа декоративна решетка.Така ще използвам и топлоотдаването на тръбите по цялата им дължина.Ще се събира много прах :? ,обаче, и не знам дали жената няма да ме :lцl:
escutcheon - специалист
Жената със сигурност ще те разтреля, ако изкъртиш подовете с гранитогреса и ламината и е мазило цял месец и ЕСТЕСТВЕНО посред зима. То парното през лятото не дефектира. Аз го наблюдавах този процес тази зима- за щастие не в къщи- ама се замислям как да направя моето. Майсторите казват "Няма проблеми, всичко е направено както трябва и няма да потече" , след което си отиват и Ниагара се отпушва. :lol:

Тема "Въпроси за сух под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: