• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
onoff - напреднал
За дъжд трябва основно да предпазиш контролера.
kartell - напреднал
А дали има начин да се вдигне малко максималната скорост, като съм с оригиналния контролер с който вдига 30км/h ?
romanpm - майстор
kartell написа:
А дали има начин да се вдигне малко максималната скорост, като съм с оригиналния контролер с който вдига 30км/h ?
:? Преди дни приятел сменя мотор /450лв/ и контролер от тормоз ...
kartell - напреднал
От тормоз имаш предвид, че е променял нещо за да вдига повече или го е тормозил по баири ?
kartell - напреднал
След цял ден кройки и шиене ето го крайният резултат:
Прикачен файл:
P9045048.JPG
Прикачен файл:
P9045049.JPG
romanpm - майстор
kartell написа:
От тормоз имаш предвид, че е променял нещо за да вдига повече или го е тормозил по баири ?

От натоварване дефектира мотора /трифазен/ и после контролера , а знам че има ограничител в контролера с който при корекция се вдига тока :roll: но ефекта че може да е горния няма гаранция :?
alantion - специалист
Здравейте и от мен.
Изчетох цялата тема и накрая реших и аз да постна нешо интересно.Може би това ще съживи мераците у много мераклии да си направят колело с ел.двигател
Днес се срещнах с мой приятел,който караше колело с поставен двигател.Много ме впечатли.Направих снимка,кочто ще приложа. На нея в преден план е въпросното ел -колело,(а на заден план е моето -обикновено)
От разговора с приятеля ми разбрах ,че си е купил двигателя монтиран на капла,плюс ръчките ,контролера,и компютъра за 280 лева. Акумолатора отделно се купува ,в зависимост от предпочитанието,като цените тръгвали от 60 лева нагоре. Сподели ми ,че тези неща се продавали в магазина "Конрад" (Стара Загора).
Утре е 6 септември и сигурно няма да работи,но изгарям от нетърпение да отида и разгледам как стоят нещата.
Аз си имам колело,само ми трябват тези допълнителните да сложа и за по-малко от 350 лева ,съм готов.
Ако някой прояви интерес ,мога да дам пояснения след като посетя магазина.
Ще пиша какво е станало,до тогава чао!

Прикачен файл

ЕЛЕКТРОВЕЛОСИПЕД (Копировать).jpg
ЕЛЕКТРОВЕЛОСИПЕД (Копировать).jpg (110.9 KиБ) Видяна 5849 пъти
alantion - специалист
Днес ходих до магазина ,но за нещастие е празник и не работеше. Отвън успях да заснема с телефона въпросната техника.Ето как изглежда.

Прикачен файл

060920111246 (Копировать).jpg
060920111246 (Копировать).jpg (40.93 KиБ) Видяна 5830 пъти
alantion - специалист
alantion написа:
Днес ходих до магазина ,но за нещастие е празник и не работеше. Отвън успях да заснема с телефона въпросната техника.Ето как изглежда.

Прикачен файл

060920111244 (Копировать).jpg
060920111244 (Копировать).jpg (60 KиБ) Видяна 5830 пъти
alantion - специалист
alantion написа:
alantion написа:

Прикачен файл

060920111245 (Копировать).jpg
060920111245 (Копировать).jpg (46.06 KиБ) Видяна 5830 пъти
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: