Стефан написа:Това е възможно само ако 90% от рибата излиза да пасе по поляната наоколоАко и при достигане на оптимални размери идва и тропа на вратата, обявявайки готовност за консумация, пишете ме и мен за малко РАЗСАДДаже и повече %ти



Стефан написа:Това е възможно само ако 90% от рибата излиза да пасе по поляната наоколоАко и при достигане на оптимални размери идва и тропа на вратата, обявявайки готовност за консумация, пишете ме и мен за малко РАЗСАДДаже и повече %ти
VLADO66 написа:Пъстървa ли щe глeдaш и с кaкво щe озонирaш -по спомeн в ПСПВ-София имa инстaлaция зa прeчиствaнe чрeз озонирaнe сaмо чe нe рaботи зaщото e скъпо..Ами мисля си за проточен озонатор http://www.shopbg.info/index.php?page=s ... &Itemid=64
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: