Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
schuldiner - майстор
agj написа:
С урина също ефекта е поразителен !
Е, това вече са глупости.
bigdragon - майстор
schuldiner написа:
agj написа:
:lol: Човека казва, че ефекта е поразителен, а не че помага... :lol:
agj - майстор
schuldiner написа:
agj написа:
Не са глупости приятелю , а чиста истина!

Вярвай на тези, които търсят истината. Съмнявай се в тези, които са я намерили.
Андре Жид, френски писател
Последна промяна от agj на съб дек 01, 2012 11:15 pm, променено общо 2 пъти.
agj - майстор
bigdragon написа:
schuldiner написа:
agj написа:
:lol: Човека казва, че ефекта е поразителен, а не че помага... :lol:
Трудно е да повярваш, че човек казва истината, когато ти на негово място би излъгал.

Хенри Луйс Менкън, американски журналист
докера - специалист
Абе спомням си нещо за течността , която се отделя от лозите при рязане , че се ползваше за промивки на очите , но не мога да се сетя при осветяване дали имаше ефект ..... :?
bigdragon - майстор
докера написа:
Абе спомням си нещо за течността , която се отделя от лозите при рязане , че се ползваше за промивки на очите , но не мога да се сетя при осветяване дали имаше ефект ..... :?
Народната медицина казва "ДА" на тази течност, но я има само пролетно време на село...
В аптеките има доста добри капки за целта, не си струва да се рискува със зрението.
Luiji - напреднал
Не съм чел цялата тема,но знам за разни както се казва "бабини деветини".Казвали са ми че урината помагала и то много(аз не съм го пробвал,но съм слушал от хора дето са го правили).
galin56 - специалист
Luiji написа:
Не съм чел цялата тема,но знам за разни както се казва "бабини деветини".Казвали са ми че урината помагала и то много(аз не съм го пробвал,но съм слушал от хора дето са го правили).
Ти като за сефте(първо мнение) направи егати изказването. Как може да предложиш на някой да си намаже очите с урина? Е па колкото и да съм се осветил и да знам че ще помогне само то, пак няма да си намажа очите с урина.
Luiji - напреднал
1Какво значение има че ми е първия коментар.
2 Аз казах че съм го чувал от хора дето са го правили и той ако иска да пробва.
3.Аз никой нищо не карам насила да прави.Мисля че като прочетох темата човека искаше да чуе мнение по въпроса и някой да му каже ако знае нещо и аз тфа съм направил.
schuldiner - майстор
Luiji написа:
Казвали са ми че урината помагала и то много.
Вътрешно или външно?

Сериозно, не се ебавайте с това - за урината може някой да ви убеждава, че е стерилна, но пикалото със сигурност не е. Като е казано, че е по-добре да се промиеш (независимо каква рана) с урина, вместо със съмнителна за замърсяване вода, не означава да си пикаеш на суратя при всеки повод.

Тема "Осветяване на очи с електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: