agj написа:С урина също ефекта е поразителен !Е, това вече са глупости.
schuldiner написа:agj написа:С урина също ефекта е поразителен !Е, това вече са глупости.

agj написа:С урина също ефекта е поразителен !Е, това вече са глупости.
schuldiner написа:Не са глупости приятелю , а чиста истина!agj написа:С урина също ефекта е поразителен !Е, това вече са глупости.
bigdragon написа:Трудно е да повярваш, че човек казва истината, когато ти на негово място би излъгал.schuldiner написа:agj написа:С урина също ефекта е поразителен !Е, това вече са глупости.Човека казва, че ефекта е поразителен, а не че помага...
докера написа:Абе спомням си нещо за течността , която се отделя от лозите при рязане , че се ползваше за промивки на очите , но не мога да се сетя при осветяване дали имаше ефект .....Народната медицина казва "ДА" на тази течност, но я има само пролетно време на село...
Luiji написа:Не съм чел цялата тема,но знам за разни както се казва "бабини деветини".Казвали са ми че урината помагала и то много(аз не съм го пробвал,но съм слушал от хора дето са го правили).Ти като за сефте(първо мнение) направи егати изказването. Как може да предложиш на някой да си намаже очите с урина? Е па колкото и да съм се осветил и да знам че ще помогне само то, пак няма да си намажа очите с урина.
Luiji написа:Казвали са ми че урината помагала и то много.Вътрешно или външно?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: