"....Фaĸт e, чe в мoмeнтa LG пeчeли пapи oт пoтpeбитeля caмo в мoмeнтa, в ĸoйтo тoй нaпpaви пoĸyпĸa нa тoвa или oнoвa oбopyдвaнe. Taĸa нaпpимep, aĸo няĸoй cи e ĸyпил xлaдилниĸ, тoй caмo вeднъж дaвa пapитe cи нa ĸoмпaниятa и пpeз cлeдвaщитe пeт дo дeceт гoдини нe нocи пoвeчe пpиxoди, пoнe в тaзи oблacт, a ĸopeйcĸият гигaнт нe e дoвoлeн oт тoвa. ...."
Това е в дъното на всичко. Всички знаем че може да се направят машините да служат безаварийно и 20 години, но никой няма сметка от това.
За това и уредите на 'велики' фирми вече са на ниско ниво.
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Трифон П.Трифонов
- майстор
42 мнения в "Избор на безшумен хладилник"
zz_stefanov
- майстор
Трифон П.Трифонов
- майстор
Ааа, четохме го това.
Имат намерения да ги правят по трайни, въобще всякакъв вид техника, във връзка с намаляващите и ограничени суровини на Планетата, но намеренията не са на производителите. Популизъм в най-чист вид, Екстра качество.
Добри намерения, досущ като моите към....Катето, примерно.
Имат намерения да ги правят по трайни, въобще всякакъв вид техника, във връзка с намаляващите и ограничени суровини на Планетата, но намеренията не са на производителите. Популизъм в най-чист вид, Екстра качество.
Добри намерения, досущ като моите към....Катето, примерно.
hidrazin
- майстор
съб юли 15, 2023 6:42 amТрифон П.Трифонов написа: https://www.kaldata.com/%D1%85%D0%B0%D1 ... 31969.htmlА не, мерси. Сложих още един голям и хубав минус на недоразумението LG.
Хайде, не останаха!
От LG само телевизор и нищо друго. Особено пък климатик или хладилник.

Трифон П.Трифонов
- майстор
съб юли 15, 2023 9:19 pmhidrazin написа:Еййй, не можах да та излъжа!съб юли 15, 2023 6:42 amТрифон П.Трифонов написа: https://www.kaldata.com/%D1%85%D0%B0%D1 ... 31969.htmlА не, мерси. Сложих още един голям и хубав минус на недоразумението LG.
Хайде, не останаха!
От LG само телевизор и нищо друго. Особено пък климатик или хладилник.
![]()
D.Kalchev
- специалист
Няколко мои познати в последните години купиха LG-та. Много тихи били, жените много ги харесвали, били красиви. Наистина са тихи сякаш... Долко са красиви не мога да преценя. Хладилник все пак... Сандък.
Аз купих някакъв Либхер. Не знам какъв точно, малко над 2 метра. Абе... чувам го от време на време да бръмка и да издава леки звуци. Родно производство. Дано да изкара поне колкото един турски, който купих временно... И си забрави годините.
Аз купих някакъв Либхер. Не знам какъв точно, малко над 2 метра. Абе... чувам го от време на време да бръмка и да издава леки звуци. Родно производство. Дано да изкара поне колкото един турски, който купих временно... И си забрави годините.

zz_stefanov
- майстор
Тези пристрастия са абсолютно безсмислени. Патил съм си от прехваления либхер. Имаме телевизори на LG 2, самсунг и стар Панасоник Виера. Два евтини хладилника на Беко след либхера. Железни дрънканици, но не спя до тях.
Перални LG и Беко. Съдомиялна Беко след 20годишен Сименс. Сушилня електролукс. Наскоро погребах една пералня Деу подарена ми за село.
Всичко работи добре за парите си даже мога да кажа, че съдомиялната и пералните ги смятам за много добри. Проблеми съм имал с либхера и Деуто и една пералня индезит (перлата не я броим). Следващата пералня в града сигурно пак ще е LG. Не се пристрастявам към марки, освен ако не са Миеле, и високите серии на БОШ/Сименс... от които съм имал само втора ръка и не смятам да купувам
Перални LG и Беко. Съдомиялна Беко след 20годишен Сименс. Сушилня електролукс. Наскоро погребах една пералня Деу подарена ми за село.
Всичко работи добре за парите си даже мога да кажа, че съдомиялната и пералните ги смятам за много добри. Проблеми съм имал с либхера и Деуто и една пералня индезит (перлата не я броим). Следващата пералня в града сигурно пак ще е LG. Не се пристрастявам към марки, освен ако не са Миеле, и високите серии на БОШ/Сименс... от които съм имал само втора ръка и не смятам да купувам
Трифон П.Трифонов
- майстор
Толкова техника изброи, естествено да си натрупал впечатления.
След един Мраз и една Fust ли се казваше, имам споменатият Самсунг и една Бошка, с вход топла вода.
Първите са купувани преди 30на години.
Тези имат 5-6.
Рано е още за мнения, или?!!
След един Мраз и една Fust ли се казваше, имам споменатият Самсунг и една Бошка, с вход топла вода.
Първите са купувани преди 30на години.
Тези имат 5-6.
Рано е още за мнения, или?!!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон юли 17, 2023 6:31 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov
- майстор
Ми аз се опитвам да нямам пристрастия, но май и на мен не ми се получава.
Персоналното мнение изказано с 'категоричност' базирано върху работата на 1-2 уреда, няма никаква стойност.
Това е като да влезеш в един сервиз и да видиш, че е пълен преобладаващо с една марка и да кажеш: 'тия са големи боклуци', а то голямото присъствие на марката в сервиза е защото са успели да продадат много на пазара. Не разполагаме с данни за съотношението повредено към продадено и в сервиза ги нямат.
Ако някой ми посочи конкретни технически недомислици и гафове, това вече е друго. Има какво да се обсъжда.
Персоналното мнение изказано с 'категоричност' базирано върху работата на 1-2 уреда, няма никаква стойност.
Това е като да влезеш в един сервиз и да видиш, че е пълен преобладаващо с една марка и да кажеш: 'тия са големи боклуци', а то голямото присъствие на марката в сервиза е защото са успели да продадат много на пазара. Не разполагаме с данни за съотношението повредено към продадено и в сервиза ги нямат.
Ако някой ми посочи конкретни технически недомислици и гафове, това вече е друго. Има какво да се обсъжда.
Тема "Избор на безшумен хладилник" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература