отмъкнаха ми и готови нарязани дърва за печката и....И за дървата си има лек - дупчиш 5-6 цепеници с дрелката и ги пълниш с пиратки. След това гледаш на коя къща и е паднал комина и

отмъкнаха ми и готови нарязани дърва за печката и....И за дървата си има лек - дупчиш 5-6 цепеници с дрелката и ги пълниш с пиратки. След това гледаш на коя къща и е паднал комина и
чет мар 12, 2020 12:44 pmschuldiner написа:За да се измъкне от неловкото положение, журналистката решила да обърне в по-романтична посока, пък и да се покаже по-отракана, та попитала:чет мар 12, 2020 12:12 pmhidrazin написа: ... Искам да знам тайната ти! ...Млада журналистка интервюира столетник в някакво планинско село.
- Дядо, ставаш на сто и десет години вече, кажи си тайната!
Дядото помислил, почесал се тук-там, въздъхнал, па рекъл:
- Амииии, аз като бях трето отделение даскалът ме опъна и да си мълча ми подари ей тоя часовник.
- ?!? - журналистката онемяла от изненада и едва промълвила - Ама за тайната на дълголетието питах.
- Ааа, дълголетието ли? Чист въздух, прясно мляко, такива работи...
нед юни 13, 2021 7:39 aminfomar написа: Няма ли някакъв начин да се намери "газ от който може да се заспи". Нямам представа какъв и дали се продава у нас. С някакво устройство се свързва "тапата" с дръжката на вратата. При отваряне на вратата той се изпуска и крадецът заспива. Едновременно с това се подава сигнал по някакъв начин на собственикът за наличие на крадец в жилището му.По какъв начин планирате да се избавите от трупа?
нед юни 13, 2021 11:59 ambrick написа:Викаш полицията да го прибере, ако газът е упойващ. Все пак той е жив. Да обяснява какво прави в чужда къща.нед юни 13, 2021 7:39 aminfomar написа: Няма ли някакъв начин да се намери "газ от който може да се заспи". Нямам представа какъв и дали се продава у нас. С някакво устройство се свързва "тапата" с дръжката на вратата. При отваряне на вратата той се изпуска и крадецът заспива. Едновременно с това се подава сигнал по някакъв начин на собственикът за наличие на крадец в жилището му.По какъв начин планирате да се избавите от трупа?![]()
нед юни 13, 2021 11:59 ambrick написа:нед юни 13, 2021 7:39 aminfomar написа: Няма ли някакъв начин да се намери "газ от който може да се заспи". Нямам представа какъв и дали се продава у нас. С някакво устройство се свързва "тапата" с дръжката на вратата. При отваряне на вратата той се изпуска и крадецът заспива. Едновременно с това се подава сигнал по някакъв начин на собственикът за наличие на крадец в жилището му.По какъв начин планирате да се избавите от трупа?![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: