bleki написа:Сашко постни я тук офертата да не затрудняваме човека на всеки да отговаря по одделно .sasko12345 написа:Предложиха ми батерий ето го човека- lorion_v@abv.bg 37 v 10 Ah - 330 lv edna malko grozna za bagajnik 355 - aluminieva prodalgovata za ramka i 360lv - za zakachane na kolcheto na sedalkata. Neznam kolkoko e tochen koito iska da mu prati zapitvane. Vijdat mi se cenite. ima i zarqdno za 42 lvSpoред Гуглето това е шефа на "зекотек" ... няма лошо добри са му цените за сега !
Дано да не ги смени с наближаването на сезона и да не е пирамида де , че колко фалшиви WWW ...
Какви са тези батерии 2А,5А,20А 1000? ... в американския форум ми изтекоха очите !!!!
 пичове хич не се хабете да ходите до експото днес бях вход няма но там кадето са ел колелата един чичка крайно не любезен ми каза да мина по късно че момчето което може да ми даде информация го няма пак и не видях нищо българско в колелата както казват също като колелата на scoot който уж българските "инжинери" са разработили всичко е китайско оргинално само сглобено от българска рака
 пичове хич не се хабете да ходите до експото днес бях вход няма но там кадето са ел колелата един чичка крайно не любезен ми каза да мина по късно че момчето което може да ми даде информация го няма пак и не видях нищо българско в колелата както казват също като колелата на scoot който уж българските "инжинери" са разработили всичко е китайско оргинално само сглобено от българска рака