Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n.yaneff82 - специалист
машинката е добра , дано да останеш доволен и да ти изкара МНОГО парички

Честито
gattaka - специалист
Мерси за пожеланията,дай боже да ви се връща!
Като престигне ще споделя впеяатления! :)
gattaka - специалист
Колеги,извинявам се предварително,но искам да питам ваз понеже писах на модератор на темата "Продавам" но отговор не получавам!
Имах обява във въпросния раздел,но са ми я хвърлили в коша и е написано т.6!В правилата за раздел продавам няма никакви точки!
Искам да разбера какво съм нарушил,но явно модератора няма време да дава обяснения за действията си!
За това моля нека,който е на ясно да ми обясни!
Благодаря!
evdoki - специалист
Може да липсва актуална снимка.
Може да няма фиксирана цена.
Може да си рефрешнал темата повече от веднъж седмично.
Може да са ти повече темите в продажбите от другите мнения във форумът.
И т.н.
n.yaneff82 - специалист
нали ти обясних защо ,кво стана пак ли я изтриха
gattaka - специалист
Ааааа да,разбрах!Явно съм прекалил с рефреша на темата!
firecock - напреднал
Надявам се съм бил полезен! Каквото и да избереш няма да сбъркаш особенно за хоби! Погледни и Спарки BPR 241E - добра цена само си смени смазката на машината и не се пробвай с BPR261E - голям боклук - нищо че в книжката пише друго!!![/quote]

SPARKY BPR 261E - 5г. ТЕРОР в панели и камъни и пробива и кърти на пушка! Главата на редуктора съм я нагрявал да пържиш яйца на него! За 5г. едва преди седмица ми изчезна удара и се наложи да я отворя! Оказа се, че всичко вътре е перфектно, но от високата температура и многократните цикли на нагряване и охлаждане, смазката м/у буталцето и цилиндъра е изчезнала и след промивка и смазване направо ще ми откъсне пръстите За 330 лв. си е изплатил цената поне 100 пъти! 3.1J удар, 820W, 2.7 кг. тегло, въртене в двете посоки, електронно регулиране на оборотите, предпазен механичен съединител и т.н. Очаквах, че поне четките са за смяна, но се оказа че греша Единствено сглобяването на редуктора е гадно, но за мен не е проблем
gattaka - специалист
Благодаря за съвета колега,но вече си купих такава
http://www.electron.bg/product_info.php ... s_id=41518
За 200 кинта от ebay ,с кутия и книжка вътре!Чисто нова,никога не беше работено с нея и на всичкото от горе произведена в Германия!
Англичаните я продаваха толкова ефтино само защото е била мостра в магазин и е стояла на витрината :lol: (това,което в БГ няма да се случи)!
И това,което ми направи няй-голямо впечатление:в книжката наред с другите езици има инструкции и на БГ! :shock:
valat111 - специалист
Да ти е честита машинката, за тия пари изборът ти е перфектен =D>
gattaka - специалист
Мерси!Наистина си беше 6-ца от тотото!За тези пари в това състояние... :)

Тема "Bosh или Dewalt?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: