Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Chefo77 - майстор
Делян написа:
Chefo77, дай отзиви как се държи бекото, че и аз съм се насочил към босфора :-D Как се справя с по-малко количество пране? Разбрах че няма "половин пране", а автоматично дозиране има ли :?
Пералнята ще се ползва по-често и затова няма да се пълни до гушата.

Делянски, Бекото е перфектно, никакви забележки. Има си всичко, и кратка програма, и дозатор на водата, и отложен старт. Половин пране (доколкото разбрах) е функция, която взема по-малко прах когато има по-малко дрехи. Дре'е ми - като и сложа половин доза прах, може да си взема колкото си иска :)
Автоматично дозиране имаше и старата пералня. Всъщност всички имат автоматично дозиране - на водата.
500 лева ми излезе пералнята с 5 години гаранция.
Делян - специалист
ОК, благодаря за информацията!!! Най-вероятно и аз ще влизам в джаза, пък каквото стане.
Chefo77 - майстор
Ами точно "моя" модел в момента е в акция, 429 лева, с 5-годишната гаранция стига 479. Има го и в сиво, 40 лева нагоре.
Писна ми да слушам сульо и пульо какво да взема (Миеле, АЕГ и т.н.) за 1000+ пари - другото не било пералня. За 2 бона знам какво да взема, акъл не ща :wink: И затова реших да заложа на това, което за 6 години не ме подведе. Пък който иска да слуша консултантите, лошо няма :) Не помня дали споделих тук за съвета на един образ в една верига, който първо се зачуди - как така пералнята ми е Беко, пък сушилнята - АЕГ, не се вързвало нещо... И съвета му - "Вместо да вземаш Миеле за 2 бона, вземи едно АЕГ за 1000, след 2 години като се счупи - пак ще вземеш АЕГ за 1000 и ще изкарат повече от Миеле-то". Аз ако ще давам 500 лева на година за удоволствието да имам немско вкъщи, йебем ти пералнята ... И ми е много странно, как хора, които за 2 месеца изкарват колко струва едно АЕГ, с лека ръка съветват клиентите да ги дават така - на всеки 2 години ...

Тема "Пералня - ремонт, или ... ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: