• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
lyubohar - майстор
Малко ми е късно да си сменям професията. :lol:
toolegittoquit - майстор
jujo_si написа:
търся хамал да му дам 15 айде 20лв за услугата...
Ти подиграваш ли се с нас? 45 кашона по 25кг са 1.2тона. Едва ли по повече от 1, максимум 2 кашона ще се нагърби да взима някой, който не е културист. Ако се качва и слиза 6 минути, това за двама прави едно 135 минути или над 2 часа. Тия явно са бягали по стълбите на спринт, за да се качват и слизат за по 3 минути.
Айде от теб да мине..нали..15 макс 20лв. :evil:
MamaMy - майстор
lyubohar написа:
Малко ми е късно да си сменям професията. :lol:
Никога не е късно човек да стане за резил. :)

Знаеш ли вица за бабата дето минавала край една групичка труженички.
Гледа ги тъй разголени край пътя и се чуди какво правят там. Пита и те и отговарят уклончиво:
- Ми ние махаме на шофьорите и те ни хвърлят бонбони.
Бабето като чуло, се наредило и то най-отзад. В този момент с мръсни спирачки спира една хубава кола. От вътре изскача ококорен баровец и вика с изненада:
- Бабо, ама и ти ли..?
- Е, аз мое да съм стара ама и аз обичам да посмуча малко.
jujo_si - специалист
toolegittoquit написа:
jujo_si написа:
търся хамал да му дам 15 айде 20лв за услугата...
Ти подиграваш ли се с нас? 45 кашона по 25кг са 1.2тона. Едва ли по повече от 1, максимум 2 кашона ще се нагърби да взима някой, който не е културист. Ако се качва и слиза 6 минути, това за двама прави едно 135 минути или над 2 часа. Тия явно са бягали по стълбите на спринт, за да се качват и слизат за по 3 минути.
Айде от теб да мине..нали..15 макс 20лв. :evil:
Е ти какво искаш бе? Има сделка която е взаимоизгодна, освен тук питах само още 2 познати и намерих на 2рия ден. Явно има и такива цени и не всички са кожодери като теб.
toolegittoquit - майстор
jujo_si написа:
Е ти какво искаш бе? Има сделка която е взаимоизгодна, освен тук питах само още 2 познати и намерих на 2рия ден. Явно има и такива цени и не всички са кожодери като теб.
Аз не съм кожодер. Просто 2 хляба, едно кило салам и два домата в магазина струват 20лв.
Най-малко мен от целият форум можеш да ме наречеш "кожодер". :lol:
Ама е факт, че 15лв ги взимам за 20минути. Не за 2 часа. Проблемът е, че не знаеш колко взимат колегите ми. Ако на мен ми викаш кожодер, като разбереш за тях, трябва да получиш сърдечен удар моментално. :)
Ама 45 кашона по 25кг не бих се хванал да пренасям за 20лв. Много здраве.
Chefo77 - майстор
... или по-скоро има и такива, които не се уважават достатъчно, нито си ценят здравето, нито пък си уважават семействата, щом са се съгласили в неделя, за по 10 лева, да мъкнат кашони като гламави за 2 кутии цигари или бутилка водка...
Тук никой не говори за кожодерство. Говорим за самоуважение, което очевидно отсъства тук-там.
Както казах - честито. Успял си - намерил си. Важното е, че всички сте доволни. Не е нужно да има повече дразги, нали?

ЕДИТ: Рядко, но се случва с Тинки да сме на едно мнение. Виждам, че не сме само ние двамата.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
... или по-скоро има и такива, които не се уважават достатъчно, нито си ценят здравето, нито пък си уважават семействата, щом са се съгласили в неделя, за по 10 лева, да мъкнат кашони като гламави за 2 кутии цигари или бутилка водка...
Или просто са много добри познати на някой и са свършили услуга, не платена работа с цел да получат после от друг по тоя начин лична изгода.
Но никой няма да хамали за 10лв да мъкне 25 килограмови кашони и да припка по стълбите.
profesionalist_wood - майстор
toolegittoquit написа:
jujo_si написа:
Аз не съм кожодер. Просто 2 хляба, едно кило салам и два домата в магазина струват 20лв.
Най-малко мен от целият форум можеш да ме наречеш "кожодер". :lol:
Ама е факт, че 15лв ги взимам за 20минути. Не за 2 часа. Проблемът е, че не знаеш колко взимат колегите ми. Ако на мен ми викаш кожодер, като разбереш за тях, трябва да получиш сърдечен удар моментално. :)
Ама 45 кашона по 25кг не бих се хванал да пренасям за 20лв. Много здраве.
Най-накрая да видим проблясък под черепната кутия на Тинки...беше безнадеждно изгубен...Тепърва ще се връща надеждата в мен :) Явно ще те дисциплинира това че ще се вижда твоя IP :cool:
krasi92 - майстор
Еи тъкмо мислех да купувам билет за влака и да тръгвам за Пловдив а тея да вземат да ми отмъкнат 15-20 лева под носа.Не се заблуждаваите че древните ще ти работят за 10 лева-поне тук феодала е казал истината.А под трите етажа и до мазето трябва да се включи също в норматива за време така че тук феодала лъже.
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
[....

..... да мъкне 25 килограмови кашони и да припка по стълбите.
Ами да припка, като не знае кое копче на асансьора да натисне!

:lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24

Тема "Препоръчайте човек за работа тип общ работник за 2 часа в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: