• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ludiagsm - специалист
sasko12345 написа:
Ми разбрах че в четвъртък е протеста. Мисля в обедната почивка да отида май ще бъде пред президентството. Ако искате пък може и само да се срещнеме просто я си кажи скайпа лудиягсм
ludiagsm :)
rook - специалист
sasko12345 виждал ли си мотор 2Х2? Мислиш ли, че няма да е по-добър един мотор 2Х2, сравнен с един само със задно задвижване? Въпреки, че ще е много по-добър, то не ги правят с пълно задвижване. Защо? Помисли по този въпрос и ще разбереш защо няма мотори с предно предаване.
Ако си карал двуколесна машина с предно и задно предаване, можеш лесно да оцениш разликата в стабилността. Особено в завоите се очертават предимствата на едното спрямо другите. А при рязко ускорение, с кое е по-вероятно да паднеш (назад)? Не знам за каква нестабилност говориш когато те дръпне двигателя отпред, но никога не съм усетил такава нестабилност, но съм усещал нестабилността на задното.
sasko12345 - специалист
Кара ли на сняг тази зима. Предната гума превърти ли става неоправляемо просто усеща се на сняг. Не е фатално защото на сняг едва ли ще караш често. А мотор с по голяма мощност и двойно или предно което е 1 и също поднесе липредната гума край на земята си директно в завой. Абе трябва на лед или снчг да се пробва нагледно.

Има ли предно даже и при колите е трагедия както знаеш не завиват добре тракат полуоски и карета и на сняг и лед просто си продължават напред въпреки че си навъртял волана докрай. Като дадеж газ буксува и не върви.
val4o89 - специалист
Лично аз съм доволен от предното. Такова нещо, като нестабилност не съществува при мен. Все пак е важно къде ще монтираш акумулаторите. Ако са отзад е възможно да е по-кофти, но моите са по средата над педалите и баланса е много добър. Като го хвана по средата и го вдигна е като нивелир :razz:
Ха-ха..... много ме размяхте ... предно-задно , мотор 2x2:)
Вижте "Ауди " и :Субаро" как са го решили проблема ... там е истината !!!, ама ще ви трябва и по един кардан и раздатка + малко електроника :) .

При колите с предно нищо не трака ... завиват си и си спират (просто по друг начин се карат ), ама , ако найстина си се научил да караш на задно предното е страшен хуй да се качиш на него ... аз никога няма да свикна и на 60% от капацитета на тези веялки ... задното се управлява предимно с педала на гаста и леко с волана и усещането е невероятно ...

Ще се присъединя към вашата общност в скоро време , ако остане някоя кинта случайно .
sasko12345 - специалист
Да акумулаторите са важни къде са. Я пратете снимки на колелата ви да видиме кой какво е сглобил. А пък като завали сняг ще тестваме кой е стабилен.
filmatoplo - майстор
Помагайте -от къде мога да намеря електрическа триколка , за 1 човек -прав си на него , води се май Сегвей.Нещо като Сегвея -който оригинално е с 2 колела , но побългарено китайско такова без жироскоп е с 3 колела , едно голямо водещо и две малки за баланс . :wink: Ами продава ли се такова някъде у нас . :?
sasko12345 - специалист
Триколка съм виждал до южния парк в един магазин май под наем ги дават ама могат и да ти продадат според мене. Магазина се намира на тая улица покрай американското посолство кочто минава. После слагаш 2 ел кита на триколката и газ.
val4o89 - специалист
От както се вманиячих гледам постоянно за някакви интересни неща за електровелосипеди и попаднах на следното: http://elektrovelosipedi.com/products/a ... nalizator/
Изглежда интересно, но не виждам цена в сайта. Търсих в ебай и още няколко китайски сайтове, но не мога да го намеря. Ако ви се занимава може да потърсите и вие и да пишете какво сте намерили.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: