• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ludiagsm - специалист
Аз в момента съм отворил един конрадски хъб и даже му мерих телта с шублера мисля че е 0,65мм с изолацията , утре ще кача снимки и ще измеря с микрометър .
val4o89 - специалист
Ще повдигна пак въпроса с батериите. Някой ползва ли LiFePo4 батерия и ако "да", колко излиза като крайна цена и от къде?
ivo70 - напреднал
С разкачането на буксите стана работата. Сега вдига 30- 32км.
Голямо благодарско за отговорите. :supz: :supz:
ludiagsm - специалист
Ето снимките , проводника е с 0,63-0,65 външен диаметър , според мен си е 0,6 чисто без изолацията , магнитите са 3мм х 13мм х 27мм.

Изображение

Изображение

Изображение

Трябва ми подходящ датчик на хол на тези пише отгоре 41F 035 тествах с един магнит и при размяна на полюсите на магнита в близост до датчика на изхода му както е свързан към контролера имаме или 0 волта или 5 волта.
val4o89 - специалист
Да де, но това не са литиево-феро-фосфатни батерии. Не се знае какъв е другия компонент освен литий.
Subsa - специалист
Този няма ли обявата в форум или сайт.
Нещо от тия сайтове им губя доверие, след като си взех не работещ фотоапарат.
zec ingenering - специалист
val4o89, Виждам, че си наясно с темата за батериите, а аз изобщо не разбирам от теа неща, (казах го ясно преди няколко поста). Ще съм ти много благодарен ако ни обясниш, какво точно имаш предвид казвайки „Не се знае какъв е другия компонент освен литий.” :?
val4o89 - специалист
Основното, което имам предвид е, че това не са литиево-феро-фосфатни батерии. Другото, което имам предвид е, че всяка литиева батерия е съставена от литий и още един или няколко химически елемента. Литиево йонната батерия е общото понятие за дооооста видове литиеви батерии (литиево-кобалтови, литиево-манганови, литиево-танталови, ниобиево-литиеви и т.н.). Не виждам защо се гневиш толкова, просто попитах за LiFePo4, това е, не се опитвам да ти потбия пазара. А под "не се знае какъв е другия компонент освен литий" имам предвид точно това. Какво друго освен литий има в твоите батерии?
lz1jer - помощник
http://energy-review.bg/energy-statii.a ... =614&id=81

Мойте са оловни с плюнка от Кукумявка... :wink:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: