• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sasko12345 - специалист
Колко струва този монитор
evparts.alle - специалист
Бая си струва да ти кажа.
А ако е за колело си трябва и водоустойчива кутия за него.(но не херметизирана - отзад на платката има няколко "печащи" елемента!!!)
Аз ще го слагам, ама няма да карам в дъжда като тебе.. :-D
И след 3-4 дена - бам на триколката.
Иначе към 140 лева някъде идва с кабеалаците.
За мен си заслужава защото на електромобила са му едни 5000 лева батериите, и това е нищо на фона на един БМС с тъч скрийн за 1300$. Тук се получава доста инфо(почти като за 1300$ :roll: ) за едни 140 кирливи кинта.

:partyman:
Angelhell - помощник
Кита е вече продаден.
Благодаря.
Последна промяна от Angelhell на чет авг 02, 2012 3:24 pm, променено общо 1 път.
tonyboy - специалист
Дойде ми 48 волтовото зарядно, сега зареждам като бял човек без превключвания и темподобни глупости, малко му е висок зарядния ток 2,8А ама и акумулаторите не са чудо , таман по бързо ще се скапят и ще мина на литиеви
gotiniq7 - специалист
tonyboy написа:
малко му е висок зарядния ток 2,8А, таман по бързо ще се скапят и ще мина на литиеви
Като се знае какъв е разрядния ток, така или иначе ги скапваме за нула време. Така че зареждай не бой се :)
sasko12345 - специалист
Аз зареждам с такова и по някой път се държат странно ама според мене е перфектно колко ач са ти батериите мойте са 12
tonyboy - специалист
Моите са 9 амперчаса, на първото зареждане с 48 волта минах с около 2 километра по малко - 19 километра , но може да е случайно ще видя дали има повторяемост на резултатите и ще пиша :)
MMIel - специалист
Два километра по-малко сравнено с какво? Аз също съм с 9 Ач батерии. Не съм пробвал до сега колко ще ме изкарат, но не ме и интересува. По важно е за мен да ме изкарват десетина километра с достатъчно добра скорост. Като стигна на работа ги зареждам :). Средна скорост за 10км в едната посока около 30 км/ч.
Обратно баирите са повече и средната скорост е около 25км/ч. И в двата случая максималната скорост е 45км/ч без да съм въртял педалите. Вече имам 900 км на ток. Разход освен за ток - 4 вътрешни гуми и 2 спрея за аварийно помпене на гуми. Голям съм късметлия с тия гуми. Двата спрея и двете гуми са за последните 4 дена.
tonyboy - специалист
В сравнение със зареждане на 3те акумулатора с 36 волта 1,6 амперово зарядно плюс четвъртия с 12 волтово зарядно
gotiniq7 - специалист
Някой сдоби ли се с желязофосфатни ?
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: